Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Keep Calm and Smile
Wednesday, 4 December 2013 | 07:28 | 0 Comment ?

Assalamualaikum to all readers.

Hi I'm back! Almost 4 month huh?  Ok bukan tak pernah terfikir nak update post dekat sini, cuma masa tak mengizinkan. Busy with my studies. Prepare for my first sem final. Opsss buzy kah? Haha. So, sekarang ni tengah sem break. Freedom yawww even just for a while. Tak lama lagi sekolah dah nak buka. Nak kena hadap sem 2 yang lebih tough. emm emm.

Okay, just back to my main purpose.


I'm tired of crying. I'm tired of yelling. I'm tired of being sad. I'm tired of pretending. I'm tired of being stuck. I'm tired of remembering. I'm tired of missing people. I'm tired of feeling worthless. I'm tired of feeling empty inside. I'm tired with myself. 

I'm just tired. I'm keep promising myself not to cry again. But I"ll always break my promise. hmmm sometimes I just hate myself.

Kau teruk sofia, kau teruk. Sedar tak apa kau cakap ni?



Teringin nak pergi tempat macam ni. Nak lari dari permainan dunia yang penuh kejam macam sekarang ni :'(

Sometimes I just keep asking myself "When is my turn to be happy?" But we're human right? Semua akan rasa perasaan yang macam ni? Even perasaan ni lah yang paling kita tak mau rasa. Kalau boleh rasa macam nak buang jauh-jauh perasaan macam ni. Maafkan aku duhai hati, aku terlalu sering menyakiti hati sendiri. 

Ya Allah, kau hindarkanlah aku segala perasaan buruk. Dendam, benci, hasad dengki sesungguhnya semua itu hanya akan buat aku lebih terseksa. Kurniakanlah aku hati yang tabah sesungguhnya aku tak kuat Ya Allah :'( Aku dah penat menyakiti hati sendiri. Aku dah penat dengan permainan dunia. Aku dah penat dengan semuanya. 

Dear tears, please stop falling again, Dear heart, please be tough. Sincerely, your owner.                                            






Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome