Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Finally
Monday, 25 March 2013 | 09:51 | 0 Comment ?


Assalamualaikum *this post might be outdated*

Talking about SPM result. It was such a nightmare for me! I've waited for that day almost three months. Wasting my days and nights at home without doing nothing, kinda jobless, lifeless and useless *sometimes* A big clap and yeahhh for me! Or maybe a loud boo! I was kinda speechless that day. Not talking too much like usual. Yeah that's not really who I am! Yeah finally I've got my result! That moment I was like "kenapa jadi macam ni kenapa kenapa? kenapa mesti macam ni result aku?" Ayat orang tak redha. yes I admit! Saya masih tak redha. Guess what? Tiga malam keluar air mata hanya kerana RESULT yang macam tu. Yang jadi mangsa aku si dia. Puas la boleh menangis bagi orang dengar kan? Heheh I'm sorry! Ini semua kes result! Result! HAHAHA! Okey before I forget, wanna says a thousand of sorry to those yang aku taklayan apabila result aku ditanya. I'm sorry, really sorry! Macam-macam sampai ada yang angkat bendera putih surrender takmau tanya result aku dah. Hehe! But alhamdulillah 8 credit takdak gagal, masih berkesempatan nak further study dalam bidang yang aku minat, TESL. Dalam banyak-banyak asasi dekat UITM tu, asasi TESL ja yang layak dipohon. Asasi sains? Your dream! Subjek pure science aku semua result teruk. And benda pelik berlaku, Prinsip Perakaunan dengan Sejarah aku dapat B. Taudak aku selalu gagal dua subjek tu tau dak? Hah mengaku ni tak tipu! Okey, kenapa bila ditanya result aku, and aku jawab ada orang macam takpercaya result aku macam tu. Ingat aku pandai sangat kaaaa? PMR bole la main-main. But a loud yeahh for me sebab aku ni belajar suka main-main, my result was based on my effort! Padan muka kau Sofia! 

A big congratulation for my classmate who scored in their SPM :
Ida Fadilah Ishak - 9A
Lee Ming Wei - 9A
Nurul Amalina Mohd Fauzi - 8A
Nurul Amalina Md Zemi - 8A
Nor Nadia Mohd Nazeri - 7A
Noor Asfamira Zakaria - 7A
Syaheerah Izaty Supardi - 6A
Adibah Hanun Abu Seman - 6A
Muhammad Fitri Muhammad Fauzi - 6A
Amran Adnan - taksure
Nur Farzana Najwa Bazli - 5A
Nur Najiha Nordin - 5A

p/s : for those yang takdak nama dalam ni sorry ekk. Tak ingat sapa lagi pelajar cemerlang SPM 2012
proud to be one of 5SC's student

Note to myself : Setakat mana aku usaha, setakat tu la keputusan yang aku dapat!
Gila kan aku. SPM pun boleh dok main-main lagi.. Okey tutup cerita pasai SPM. Usah dikrnang cerita yang lalau! That was a nightmare for me! Now, tengah buntu nak isi course dekat upu. Tapi dah submit dah pun. Hahah apa boleh isi semua aku isi. Nak dapat nak tolak tawaran tu kisah lain pulak! Tamak kan? Kisah pulak aku!  cuma harap dapat further study ja nanti ni.

Okey la mata kian layu, letih seharian hari ni dari pagi sampai ke petang. Haishh sibuk mengalahkan YB lah aku ni. Sibuk buat apa pun taktau. Heran laaa *ayat mama* See ya on my next post. Love you!
Dear you,    
Thanks for everything. I was lucky to have you with me. When we first met, I'm not expect that you would be so important for me. A thousand thanks for your love and for your care. Always you and only you!                   



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome