Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Page 18 of 365
Friday, 18 January 2013 | 05:10 | 0 Comment ?


Assalamualaikum. 

Hey dude, I'm here again! No more story for this post. I just a need a person that I can share this fucking bad feeling. Yeah! Too bad. This feeling make me cry almost the time. I don't know since when I be like this.   I'm weak enough for all this fucking thing! I'm not able to face all this things anymore. Such a bad feeling! I need my old me. My tears will drop simply if we talk about that fucking thing! I have problems trusting people because I've been screwed over so many times. All this while I'm probably be too easy believe on someone till i felt the pain by my own. Sometimes I strengthened my heart to get trough all this kinda fucking feeling, but it's hard for me. 

Okey back to bahasa ibunda yang tercinta. Puas dah dok mengarut kat atas ni! Di atas tu semua bohong belaka. Bukan perasaan aku tu, aku okey jaaa! *don't trust this girl, she's lying*

Memang dekat luar nampak aku brutal, kasar ja kan? Dalam hati ni sapa tau cik oiii lembut macam kuih pau *emm dap dap* Lembut ngan! Kasar luar ja dalam hati ada taman ooo. Actually bukannya saja-saja nak post ni tapi aku taktau kenapa tetiba jari jemari ni terasa macam gian pulak tekan keyboard ni *tap tap tap tap~bunyi tekan keyboard* Gian plus bebai sama ni tu yang laju ja menaip. Opsss correction, bukan bebai, sakit hati ada la dalam 10% lagi 90% tu aku sedih! Yeah sedih! Aku cuba kuatkan hati walaupun tak berapa kuat mana pun hati aku ni. Memang tak kuat pun laaa. Kalau kuat takdaknya aku nak senang-senang nak keluar air mata. Aku tak kira dah air mata tu berharga ka apa ka, yang penting aku rasa puas! Persoalannya sekarang, mana Sofia yang dulu. Sofia yang dulu kuat okey, tabah and tak senang nak touching ni. brutal kottt. But now? Tuttt tutt tuttt no yang anda dail sedang sibuk! Hahaha. Aku masih terpinga-pinga ya di sini! Alhamdulillah aku dikurniakan dengan sikap yang agak penyabar. AGAK okey. Tak sabar tera mana pun aku ni kalau tak kena hari dia explode jugak :P sana senyum sini senyum taktau ka hobi aku memang suka senyum. Tapi kalau tak kena hari jangan ditempuh lah yerrr aku memang takkan kira sapa dah.


* Cemburu tu tandanya sayang! Mohon mengerti!

Ok till then. Aku ni dok menaip pun dengan perasaan yang entah apa-apa. Mood swing terus *muka toya* Don't worry I'm okey! *Don't trust this girl when she said she's okey! She probably lying*

Assalamualaikum. See you soon on my next post. Love you 

Apologizing doesn't mean you're right or wrong. It just means that you value your relationship more than you're ego.









Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome