Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

First Tears
Thursday, 10 January 2013 | 20:06 | 0 Comment ?


Assalamualaikum. Heyy there, see you again! Haii *sambil lambai tangan

See the title la bro! All that happened was my fault. It will not be like this if I keep my mouth shut and just bury this feeling by myself. The story was like this.. *jeng jeng jeng

Yesterday laaa *ehh dah semput nak speaking ni aku tau yang nak baca ni lagi semput oh my English!
Kemarin la, tengah chat elok-elok dah ni, then tangan aku ni pun gatai la nak gerakkan mouse nak explore new feeds dekat facebook kan. Tetiba aku ternampak ishh benda tu la, terus hati aku ni rasa macam mana entah. Hard to describe! Tudia la sofia oiii yang pi gatai tangan explore new feeds tu apasai? See see kan dah sakit hati. Padahal before that hati cukup berbunga-bunga dah ni. Dari nak layan game terus aku tekan ja pangkang dekat atas tu, then aku hantar chat kat dia. Okey masa tu tengah sedih , sakit hati semua cukup and aku jadi macam. Ehh aku ka ni? Tapi kalau aku tak explore pun aku takkan dapat tau kan. Maybe ada hikmah sebalik semua ni. Bebai punya bebai then nak baik baik la kononnya aku ni. Hahaha. Dah lepas tu start balik dah. Then terus aku offline! Petang tu pulak, masa tengah text. Takpa lah dah kata macam tu aku pun takmau ganggu lah kan. Then malam on call. Actually aku takmau gaduh, nak selesai cara elok. And I know that's my fault! Guess what, 3 jam air mata aku keluaq tanpa henti. Daripada lepas habih cakap tu sampai ke ishhh dah masuk hari seterusnya lah kan. Kali ni memang paling lama aku teriak. I'm never like this before! Tau dak aku mudah terasa! Dok sat wawa text aku tanya aku ni dah kenapa. Dalam dok text dengan wawa tu, tiap-tiap kali wawa reply text aku, tiap-tiap kali tu jugak la air mata aku keluar makin laju. Bayangkan non stop for 3 hours. Kepala ni sakit tak payah nak habaq la kan memang rasa macam tak lama explode jugak kepala aku ni haaa. Last-last dekat pukoi satu pagi baru boleh nak stop. Tu baru nak stop, nak tidoq tak boleh nak lena jugak. Terus aku bangun bukak facebok and deactived immediately!

Yang wawa ni pun satu. Suppose to be aku yang sedih ni sekali dengan dia sekali sedih. Adoiii ada ka patut suruh aku pkiaq cara nak buat kek daripada aku dok pkiaq pasai benda yang menyedihkan ni. Aku dah la tengah sedih, dia boleh dok buat lawak. Yenadeiii wawa.. wawa.. Nasib baik la hang ada jugak tempat aku nak express feeling aku yang tak berapa nak betoi ni. Okeyh! Dah 3 jam aku macam tu kan, bangun nak solat ja pagi tadi, seperti kebiasaannya hadap cermin dulu! Haha sempat lagi tu. Mak aihhhhh mata aku awat jadi macam ni? Hahhhh ayooooo. Mata aku jadi bengkak. Bukan eybag kayh, bengkak! Padan la semalam aku buat apa. Hmmm know what? Actually aku baru nak boleh buang semua rasa meluat aku tu, tapi dah jadi macam ni aku jadi bertambah meluat! Maybe benda ni aku sorang ja yang melebih. *pasaii kat aku ahh aku tak kacau hang pun! Tapi hang yang mai kacau aku. Now aku dah malas nak ada apa-apa dah. Kawan tak kawan aku tetap dengan pendirian aku! Kalau aku dah okey sikit mula nak keluar tanduk kan? Now ambik ni! Aku dah takmau layan! Aku tau benda ni aku sorang ja yang dok lebih, hang tak rasa apa-apa pun kan? Yala hang mana nak rasa apa sebab hang buat benda ni. Cuba aku buat dekat hang nak tengok? Aku pun ada hati kot! Aku cepat terasa la weh! Hang buat macam tu aku dah terasa! Lumrah manusia right?

Ayat wawa yang aku tak boleh nak lupa "hang biar ja kalau dia sayang hang nanti pandai-pandai la dia mai cari hang balik" Hat ni aku setuju dengan wawa! Hahahah! Sungguh weh wawa! Dia sayang aku! *nyeh dediks seketika 

Biaq la kat aku. Awat tak puas hati ka tengok aku senang? Talk to my hand! Pasai facebook tu lebih baik aku deactived ja daripada aku on sat gi asyik naik nama dia aku jadi sakit hati. Aku pun ada perasaan aih takdak sampai nak block orang ni kan! Nak main game pun tak boleh.. Betoi cakap wawa, dia style cari hat dia boleh tumpang sekaki. Benda ni biaq aku dengan wawa ja paham! Tapi aku tak macam tu okey! Aku ikhlas! Dia jenis semua nak kat dia! hmmm melantak! Aku meluat!

Enough about that! Asalkan sekarang ni aku dah ok! Love you sayang :*

Ehhh sebelum aku terlupa Happy Birthday to my darling Syaza Lyana Mahadzir. Wehh wehh hang tua dah wehh. Tua dari aku! Wekwek. Just kidding :) Semoga persahabatan kita ni kekal nah darling. Acewah ayat cannot go. Pang buang sedaih! Hahahah Love you!

"hang biar ja kalau dia sayang hang nanti pandai-pandai la dia mai cari hang balik" Aku percaya dia sayang aku! Love you sayang :*



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome