Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Sabarlah Wahai Hati
Sunday, 2 December 2012 | 07:41 | 0 Comment ?


Be patient. The only thing that i can do now. Taklama ja lagi. Nanti pi belajaq dekat luar maybe dah takkan jadi macam ni lah. *kalau dapat study luar!  Maybe aku ni terlalu cepat memberontak. Yeah! I admit that I'm such a hot tempered girl. Kadang-kadang tu kalau dah tak bole nak tahan aku akan naik angin terus. Teruknya perangai kamu ni sofia! Ok mengaku lagi aku ni memang jenis takbole nak terima nasihat orang. Ya aku tau perangai aku teruk! Maybe yang tak kenai aku lagi tu ingat aku ni ok lah, qenyih ja keja macam nothing happen right? Tapi dalam hati aku ni sapa tau. Satu kelemahan aku, aku tak reti nak share dengan orang. Maybe aku payah nak percaya dekat orang. Sebab tu aku lebih suka pendam sorang diri. Last-last aku sendiri terseksa sebab dok pendam sangat. The only thing that I can do to make myself feel better is crying! Bersyukur sebab ada lagi orang ambik tau pasai aku. Aku sayang orang-orang tu. Serious! When i say it, I really mean it! Tolong percaya! Kadang aku post status kat facebook, aku tweet ada yang mai tanya aku ni dah kenapa. memang aku takkan cerita! Ya memang! Sorry for that. Aku hanya akan cerita kat certain person ja. Yang aku rasa dia betul-betul faham aku. Even my friend yang paling rapat pun aku tak cerita. That's why aku pendam sorang-sorang. It's better for me. Yeah I think so!



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome