Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

New Templete
Monday, 3 December 2012 | 08:03 | 0 Comment ?


Assalamualaikum

Hah for those yang selalu baca post aku dekat blog ni mesti akan perasan something. Apa yang something tu? heheheh tukar templete baru la. Berasa macam templete yang sebelum ni dah lama tak bertukar yee? Saja la tumpang tengah free elok ni. Tengok templete ni pun macam cute ja. Tu yang tukaq tu. Suasana baru la sikit kan kan? Heheheh

Alhamdulillah hari ni masih diberi peluang untuk aku bernafas. Hari ni takdak pressure. Hari ni aku happy ja. I'm feel better today. Maybe sebab semalam aku luahan apa yang aku pendam selama ni. Ya berjaya and I feel good! Ahahahah.. Senyum ja. Okey dimulakan dengan pagi tadi. Pesan dekat adik suruh call aku time subuh. See adik call kak, bukan kak call adik. Heheh bukan apa, alarm pasang tp hmm besalah lah aku. Adik call aku pun bangun la solat pa semua. Tidoq balik kann. Hahahah. Sedang aku enak dibuai mimpi tetiba kedengaran lagu Lighter by Bruno Mars tu. Aku ingat bunyi dalam mimpi ka apa. Ehhh lupa bunyi ringtone phone cabuk aku tu laa.. Aku pun answer la dalam dok tengah lali, bukan reti nak tengok dah sapa yang call. Wawa call ajak aku pi bank awai-awai pagi. Hambuhai semangat ja lah. First tu macam takmau sebab dah janji ngan papa nak suruh papa bawak pi buat border pass tu. Pastu papa kata pi la ambik gambaq siap-siap, sat gi pi terus buat ja senang. Aku pun kata kat wawa okeyh I teman you. First tu pi tabung haji, the BSN. Patu aku ajak dia pi tangkap gambaq sat. Gambaq tu siap lambat woo nak cangak pa. Alang-alang perut pun tengah berkeroncong pakat tak makan apa before keluar, aku ajak wawa pi Kopitiam Ukir Mall tu haa. Aku tak pernah pi and dok tengok ramai sangat yang selalu pi. Tau dak jadi jakun sat kami dua ketoi kat situ. We was like wahhhhhhhh macam-macam ada. Hahahha. Taktau nak makan apa. Order jugak la. Yang penting kenyang. Hahah and the most important wawa belanja aku. Wuhuuuu <3 Nampak? Mood baik ni mood baik! Lepas makan pi ambik gambaq lepas tu pi daftar nak buat lesen. Alaaa dekat ja sekarang ni dekat pantai johor pun ada. Lagi menyenangkan aku la cari ni. Wawa pun daftar situ. Syaza syok tak sangga la dah aku bagitau kata kami pi rabu ni jugak. Kawan syok takdak dah la kan. Hahahaha. Lepas daftar tu aku balik pi rumah makdak. Yala janji dengan papa. Tengok-tengok papa ada qeja pulak. Aku pun hmmm ok pi ja lah dok rumah makdak. Dikelilingi budak-budak. Aiyomaaa merap sungguh dengan aku. "makchaq jom pi kedai, makchaq jom pi nu pi ni bla bla bla" Aku pun melayan ja lah. Hahahah tunggu papa balik, baru pi buat. Alahai sat nye pun bukan lama tera mana. Dah balik tu aku suruh papa hantaq balik rumah nak mandi solat pa tu. Pastu aku pi balik rumah makdak. Aku dok tengah makan sedap menikmati makanan ni, adik call suruh aku keluaq pi kat dia. Hah aku pun keluaq ja lahh. Hehehe jumpa pi la sat. Balik rumah makdak aku keluaq sat dengan kak ma. Jadi driver dia. hahaha tula keluaq naik moto ni senang. Lepas maghrib aku balik la rumah. Aku tak ada dekat rumah hari ni so gembira la sat hidup kan. hahaha

Okey lah I'll stop here. Excited ni esok nak join cousin pi hatyai. wuhuuu. Hahahah syok sat cik oiii. See you soon on the next post. Love you :*



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome