Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

12.12.12
Tuesday, 11 December 2012 | 22:50 | 0 Comment ?


Assalamualaikum

12.12.12 triple twelve. What a nice date, and I hope today gonna be a nice day for me to. For those who celebrating their birthday today, Happy Birthday! Tarikh ni merupakan tarikh hari lahir tiga orang yang aku kenai ; Kak Fatin Najihah, Aira Rashidi and Atiqah Rozali. Happy Bornday guys ♥ (click di nama untuk link twitter mereka ni) . 

Hopefully hari ni tinggalkan kenangan manis untuk aku. Hari-hari lain? Ada la jugak kenangan manis tu, kenangan pahit lagi laa banyak rasanya. Tapi, tarikh dah cantik, hari dah elok mestilah nak ada kenangan yang indah jugak kan kan? Tak ka gitu? Kenangan? Seumur hidup aku ni banyak kenangan. Hidup ni adil sebenarnya. Ada hujan ada panas, ada suka ada duka, ada masin ada manis. Kenangan tu terlalu banyak, tapi yang kita nak ingat sangat tu mesti yang paling manis and yang paling pahit. ehhh merepek apa aku ni? heheh. Minggu ni, maybe minggu yang manis bagi aku. Why? Stop asking that,I'll not answering you, biar aku sorang ja yang tau pasai benda ni cukup. heheheheh *syok sendiri. Nak tau jugak? ehh tak perlu kot noh. Malu I nak bagitau. That why tengok muka ni ceria ja kot noh :D 

Cuti. Again and again. Rasa bosan tu makin hari makin.. Emmm tak tau la nak kata macam mana dah. Rutin harian : tidur pukoi 4 pagi, bangun subuh, tidoq balik, bangun, tolong mama mengasuh baby, pi bengkel papa (jadi secretary sambilan), pi rumah makdak, pi buat lesen. Hah apa lagi pun taktau. Dok putar belit belah tu ja lah. taktau nak buat apa dah haa. Anyone ada kerja kosong tak? hmmm dihh dihh. Dok rumah income pun takdak. Nak keluar kena guna duit jugak, so baik dok rumah ja kann. But dok rumah pulak la blurr sorang-sorang. Nak update blog? Idea boo liaww. Nak online? Nak on komputer pun aku cukup malas dah haaa. Papa kata "kalau dok guna internet tu siang malam boleh buat benda yang boleh masuk duit takpa la jugak, papa pun tak kisah nak kena bayar bil" hah tudia. Aku nak buat apa. Buakan reti pun aku bab-bab ni haaa.

Ok laa. Adik sibuk panggil. See you soon on the next post. Love yaaa 

Assalamualaikum
When I say that I love you, I really meant it! Please trust me my dear. Please don't make tears come out from my eyes again like before. 



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome