Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Happy Birthday to Me
Monday, 29 October 2012 | 08:57 | 0 Comment ?


Assalamualaikum. 

Maaf la berhabuk sikit. Lama tak update. Actually nak stop update till habis SPM ni, tapi ni last, serious last! mohon percaya! Dek kerana birthday aku hari sekolah, hah hari ni la 29 Oktober, nak keluar celebrate pun tak boleh, so depa ajak aku keluar awai. Takkan tak rare, orang raya kami hang out. Okeyh memandangkan Tasya pun dok ada, so dengan dia sekali ikut. Me, Wawa, Izzam, adik, Tasya, Rifqi and Yeop. First tu ingat nak tengok wayang ja, naik tengok tiket alahai macam tak menarik ja cerita yang ada. So, kami pi karok. Hah tudia karok lagi. Yeop paling semangat. Hahaha dia kata dia ada pasangan duet baru (Tasya) my niece lettew. hahaks. Yang si rifqi pulak, yang dia tau pilih lagu, tapi bila bagi microphone takmau nak ambik. porahhhh! hahaha XD Nyanyi punya nyanyi *naseb suara Yeop bole tahan :P Pakat-pakat dok gaduh nak pi mana. Aku tak kata pa jalan sorang-sorang pi masuk popular. Perkara wajib tu! Haha tengok-tengok yang follow aku Tasya, Yeop dengan Rifqi ja. Adik, Izzam dengan Wawa pi kemana pun taktau. Bebai kayh bebai! Lepas beli barang kat popular kami pun turun nak pi pak hainan. Pakat-pakat lapaq dah pun. Masa aku dok jalan nyon nyon sorang-sorang Wawa dok keloi aku. I was like hmm lantak ahhh. Tinggai aku sangat. Dia ligan aku. Hahaha saja nak tengok akai dia ja. Tengok-tengok dia mai bagi 1 beg plastik, okeyh aku taktau isi dia apa. Nak tau dak apa? tu tu bear hat aku pegang dalam gambaq kat atas tu. Birthday present from Izzam. Hamboih awai sngat aih. Besaq pulak tu! hahaha apa tak kata. Speechless. Terdiam seketika. Besaq kot teddy bear tu. Cute pulak hahaha. Thank you adik Izzam :) Macam ni depa dua share nak surprise kan aku la kononnya kan? hahahaha okeyh agak surprise lah. Dekat Pak Hainan. Adoiii tak larat nak gelak. Rifqi ni macam0macam ahh. yang tasya kaki gelak. Hah elok sngat lah. Lepas makan lepak pa kat situ, Rifqi dengan Yeop kena balik dah. ohh so sad. Tak meriah dah la tinggai kami 5 ja. Me, Wawa, adik, Izzam dengan Tasya. Adik dengan Tasya nak main bowling. Kami teman aka jadi penonton depa dua. Lepas habih satu game saja menggagah tak reti nak balik rumah. pi capture gambaq dulu. 

Pasangan duet baru :)

D Apple :)

Hamboih adik aku makan tak ingat ke dunia XD

Pakcik dengan anak menakan :)

Budak tu kalau bole godam phone aku apa dia tkpandang :D

Makan :)

Yeop dok buat muka cute. Rifqi dok pequsah apa tu?

Speechless XD

Opsss :)

Birthday present :)

Adik-adikku. Hairi with Izzam :)

Budak ni yang bagi teddy bear kat aku :)

Lepas tu balik, Izzam ajak singgah rumah dia dulu. Mak dia buat makan-makan katanya. Kami pun pi lahhh :)




Petang tadi celebrate birthday dengan my cousin, sempena anniversary depa. Tumpang sekaki ahhh ni.. hahahahaha.. Dipendekkan cerita, wawa ada bagi present.. nak surprise la kononnya. boh beg plastik smpai 5 keping plastik, naik bebai dah aku bukak plastik. Last-2 aku suruh syiqin buka. hahahah btw thanks pada sesiapa yang wish, Izzam dengan Wawa sudi bagi present. Yeop dengan Rifqi sudi keluar hang out dengan saya :) Sayang anda semua <3 <3 Ok ini last post. Do wish me luck for SPM guys. 

Will be right back after SPM. Assalamualaikum
Sesuatu perhubungan itu harus dijaga. Sayang tu biaq ikhlas. Dan perasaan sayang tu tak boleh dipaksa. Kalau paksa boleh mengundang terjadinya benda yang tak diingini. *ehhehhh apa aku merapu ni? hahahahah layan ja lah. ok bye :)





Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome