Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Almost Time
Sunday, 5 August 2012 | 06:23 | 0 Comment ?



Assalamualaikum.

Berasa blog ni macam dah berhabuk sangat dah. Mau daknya. Dah sebulan aku tak update. Lama tak pegang lappy, online fb pun dak dah *takut budak tu marah aku lagi. Hehehe so aku ambik keputusan dah takmau online fb dah. Nak deactive sayang kot weh, mcm mna aku nak stalk dia tu kalau aku deactive. hahah gegeh sat! For sure, sekarang ni bukan masa untuk aku ber"facebook"ing, bloggering lagi dah. But tetap ber"twitter"ing. Find me at twitter @sofieyanas. Kat situ akan dilayan. Kalau dekat fb wallahualam. Ngee :D Puasa pun dah hari ke-16 hari ni. Batch 97's pun start trial PMR hari ni. Lepas raya kami pulak yang trial. So dalam hati ni dup dap dup dap ja. bercakap pasai bulan puasa ni kan, last week, mood aku tak berapa nak elok la sangat. Sebab hmmm budak kecik tu la dok marah aku. Terasa kayh terasa. Tapi rajin pulak dia dok call aku time sahur kan. Tu dalam dok marah. Hahhaha apa-apa la adik oiiiii :P hah masa last week tu dah mood aku macam tu, so pi sekolah muka pun mau tau la kan, nyoon ja. Aiman cakap aku putus cinta. Tudia putus cinta kat mana hoiiii? Pas tu dok pi cerita kat Jimmy pulak. Time BM masa masuk makmal ICT, depa dua dok belakang aku. Menyanyi lagi my heart will go on wehhhh. Mana bole belah. Yang aku ni dari muka serious tak tahan sampai gelak takmau mau la kira. Pas tu dok kata kat aku, let bygones be bygones. Haishhh aku taktau la apa masalah dia. Biaq pi kedia. hahaha. Enough about that. Actually hati ni dok risau ni, nak pra trial physics. And aku tertanya-tanya kenapa harus physics? oh noooo!! Kayh sesungguhnya aku lemah physics! Dengan dok kalut kerja kursus akaun. Alhamdulillah pagi tadi dah hantaq. So, now i just need to focus on my study! Cuti jumaat sabtu kalut buat. Tak berhenti kot, sampai buku sekolah pun aku taksentuh. Petang kemarin lepas haboh buat semua tu, mulalah nak demam, dengan sakit tekak semua cukup la kan. Suara pun nak keluar takmau keluar ja haaa. Tapi aku tetap steady ja! Biasalah tu. Siap ada orang pesan jangan lupa makan ubat. Hahahah. Okey, raya! Tahun ni memang aku langsung takdak semangat nak raya. Bayangkan, day before raya kami still ada tuisyen. Sir takbagi cuti tuuu. Mesti kalut gila la area tuisyen hari tu. dah taktau dah nak type kisah apa lagi. Kisah hati? takpayah la kot noh? heheheh by the way, wehhh i miss you *nama dirahsiakan. 


Okey, now is the time for me to study. Bukan senang oiiii. 10 subjects nak kena kampoi. Study sampai muntah la jawabnya. Ada ka orang takmau dapat result yang gempak? For sure takdak la kan? Same goes to me la guys. So, please pray for me yah kakak-kakak, abang-abang, adik-adik.. Hehheheheh :D



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome