Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Please be trustworthy !
Tuesday, 3 July 2012 | 06:22 | 0 Comment ?


Assalamualaikum

Dear friend,
I hope that you're reading to my post right now. For sure, aku amat terkilan dengan apa yang hang dah buat dekat aku. I think that you can be trustworthy. But I'm wrong! Yeah! serve my right for trust you for  all this time. Betapa aku menyakinkan hati aku untuk percaya hang sepenuhnya. But see, what you've done to me? Sorry to say, aku memang dah takkan percaya hang lagi dah. *please terasa Sorry la kalau hang terasa dengan aku, tapi aku lagi terasa dengan hang okey! Terasa sangat! Selama ni aku percaya hang, sehinggalah satu hari tu aku dapat tau cerita yang sebenar. Baru beberapa hari ni aku dapat tau. That's why kalau jumpa hang, errrr memang dok jumpa pun kan, aku macam malas nak cakap banyak! That's means aku malas nak layan! Okeylaa, buat sakit hati ja bila ingat balik. *please note bila dah jadi macam ni, aku memang dah takkan percaya lagi dah dekat hang! Never and ever! Jangan dok mai buat baik dengan aku dah! Aku tak suka! Aku tak sukaa! Tak larat nak jaga hati orang dah aih. Baik aku jaga hati aku sendiri. Jaga hati orang yang macam hang buat apa! Doesn't bring any benefits to me! Till then.


Assalamualaikum


Curi masa nak tulis post ni. Disebabkan aku terlalu geram dengan hang. Sorry friend, aku dah tak percaya dekat hang! Semoga hang bahagia la dengan hidup hang yang macam tu yeah!



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome