Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Part 21
Monday, 4 June 2012 | 01:23 | 0 Comment ?


*aku tukaq lagu baru ni. Ehhh aku suka lagu tuh... kena dengan mood aku time ni.. rasa macam nak teriak pun ada :(

Assalamualaikum

Dear followers, thanks for your support.. Muah kiri kanan bagi you all 

Cuti dah masuk second week. Still got 1,2,3,4,5 more days left. Yeah yeah! Nak sekolah dah.. I can't wait for it.. *pangggg penampaq buang sedaih.. gegeh betoi.. orang bagi cuti dia nak sekolah. Bukan apa. Aku bosan bukan setakat tahap cipan dah ni.. tahap gorila aku bagi.. haha. Taktau nak buat apa. Nak study? Aku study sat lepas tuh aku dok berkawat satu rumah. Bukak lappy tengok tv gaduh dengan adik etc etc. Ish ish apa nak jadi dengan aku ni. Wake up please.. 73 more days nak trial.. Hergh!! Cuti sekolah penoh dengan kenduri sampai sometimes mama ajak pi berbagai alasan aku bagi. Punya la malas nak pi habaq hang! Haha. Last-last kena pi jugak. Enough about that. Awok, saya rindu awok. Please terasa okey?? Nak tau dak semalam entah kenapa tetiba aku ada rajin pi bukak lappy then tengok gambaq yang ada dalam lappy ni. Tertengok gambaq aku dengan dia. *tertengok. Aiseyyyman.. Gambaq last year. Nak upload masuk segan.. hehe.. Okey dah tak dapat nak jumpa dia dah.. Rindu tau.. *buat teruk sat.. Aku teringat dia, dia ada teringat aku?? Oh dearrr.. Aku teringat dekat semua kawan-kawan kut.. Tapi dia kali ni aku teringat dekat dia sungguh-sungguh *muka serious I miss you friend! Mohon awok terasa okeyh! Maaf la weh!! Cukup payah aku nak lupakan hang! Cukup payah! Ego aku cukop tinggi selama ni.. That why aku takmau mengaku semua ni. Tapi kalau aku mengaku sat lagi kawan-kawan pikiaq kot len. Hampa la.. Ish jangan dok pkiaq kot len nah nah! Sudah sudah! Hahah.. Merapu! *tapi betoi eh dak merapu ja.. ehhh betoi laaa

1,2,3,4,5 days left.. Hoi tak larat nak tunggu dah hoiii.. Cepat la bukak sekolah.. Hahah Again! 

Nak dijadikan cerita. Petang kemarin dia col aku. Ehhh budak kecik tuh la.. Dia cakap hari tuh aku ajak kawan dia kuaq jugak kan *nama dirahsiakan. Then dia kata kawan dia nak ikut. Aku pun.. Hmmm ikut ja lah kak tak kesah. Hah dok malam tuh aku msg dengan dia.. Tanya ar dia awat kawan dia tuh kata apa? Then dia reply marah balik aku.. Ooo sedih ooo adikk oii.. First tuh takpa lagi. Aku macam tak berapa nak touching sangat la sebab time tuh Adyb msg aku. Guna no sana nuh. Heran aku banyak gila angka. Aku pun msg balik tanya arrr ni sapa. Adyb rupanya.. heheh rindu hang adyb oii.. Dah habeh msg dengan Adyb pa, sebab dia kata nak pi masjid nak maghrib dah. And time tuh dekat sini dah pukoi 11.30 something like that arrr. Okeyh! Back to the story. Budak kecik tuh marah aku sebab dok tweet dengan si kawan dia ni. Aku tak kesah sangat sebab aku tau dia jelous ja tuh. Hahah.. Then dia sakit hati I guess. Dia marah aku lagi. Okeyh! Aku teriak kayh!! Arghhh lemahnya aku!! Sedih tau dak adik buat macam ni dekat kak. Then aku pun msg dia "okeylah kak nak tidoq dulu. Banyak keja nak kena settle esok bla bla bla" and dia off phone dia.. aku pun okeyh fine!! Yang ni aku kesah!! Aku pun off phone aku sampai lah pagi tadi baru aku on balik. Masuk msg dia mintak maaf.. Baca dalam dok lali. Aku pun baling ja phone atas katil. Pi mandi. Buat la semua apa yang patut. Aku tak kesah ke phone dah aih.. Mampoih pi!! Lepas tuh aku on lappy aku on tweet. Settle la dengan si kawan dia tuh. Okeyh! Budak kecik tuh jelous. Hahah. Aku bukan nak ambik hati sangat pun! Dok sat dengaq bunyi beep beep.. Bunyi phone letewww.. Haish!! Aku cari phone aku tak jumpa. So, aku abaikan! Bnyak kali jugak arr dok bunyi.. Last aku pun cari.. Ohh dok situ.. hahah.. Aku tak berapa nak ambik kesah keberadaan phone aku. *teruk.. jatuh bawah katil kayh!! Entah macam mana boleh ada bawah katil tuh. Tengok ja phone, nahaiii 18 miscall dari dia.. Tudia-tudia!! Berserta satu msg. Okeyh aku pun msg dia la kata phone baru jumpa bla bla bla. Dia col aku, ni adik nak mintak maaf ni, sorry nah bla bla bla*okeyh time tuh rasa touching macam nak teriak! Mana ada orang pernah buat macam tuh dekat aku. Aku terharu kayh!*buat teruk hahaha. Aku ni pulak jenis tak kesah. So, aku okeyyy kan ja lah.. kata dekat dia lain kali jangan buat dahhh.. Hahah.. Okeyh dah berbaik!! The end!! Haha sayang jugak dia kat aku noh *dush tampaq pala baru tau.. ehhh bohong ja tau!!! Dak dak ni cerita betoi *muka serious

Okey lahhh.. Terkemut-kemut aku taip, sambil rasa macam nak teriak.. *touching sat Okey till then :)

Assalamualaikum



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome