Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

I'm Smiling But Deeply Inside I'm Dying
Friday, 15 June 2012 | 05:51 | 0 Comment ?


Assalamualaikum

Memang! Ya memang aku suka senyum, gelak, qenyih. Tapi hampa tau ka di sebalik semua tuh ada yang terpendam. Okey, aku suka pendam sorang-sorang. Memang aku macam tuh, so hampa tak puas hati dengan aku. Why? Apa yang hampa tak puas hati sangat ha? Aku nak qenyih salah aku nak diam pun salah. Argh!!! Who are you want to control me? Just mind your own business la dude ! But I want you guys to know. I hate people who love to cheat! Yeah! I'm very easy to believe someone till sometimes I feel that I've been cheated. Thumbs up to you *mohon jangan terasa Aku tak suka orang yang macam tuh! Eeeee sumpah tak suka! Agak geram la kan bila kita dah percayakan seseorang tuh, then dengan mudahnya dia tipu kita! Jenih ambik kesempatan dalam kesempitan! *sendiri mau ingat Sampai kadang-kadang tuh kita menangis dok pkiaq pasai ni. Okeyh fine! Hang menang sebab boleh buat aku macam ni! Argh!! Pi lesap la hang dari pandangan mata aku! A true friend never gets in your way unless you happen to be going down! Enough! Buat sakit hati lagi ada laaa

Result mid year semua dah dapat... Ehhhhh sat! Tinggai BM ja belum lagi. Haish cikgu dok buat apa lama-lama dengan paper kami tuh? And cikgu kata dia takmau bagi balik paper. Dia nak key in masuk dalam saps suruh kami tengok dekat situ. And cikgu ada pesan "kamu balik bukak saps tuh ajak parents mai tengok dengan kamu sekali boleh bersuka ria bersama-sama" Amboi letih aku dengaq ayat tuh. Bukan bersuka ria dah nama dia tuh. Duri tu duri.. Muahaha. Then fine. Aku akan tunggu nak tengok result BM aku. Setelah penat berkarang nak dapat result yang macam mana. Sabar menunggu! Nak tau ka pasai result mid year aku? Rasanya takpayah la kot noh. Alhamdulillah tapi aku tetap tak berpuas hati lagi! Ehh silap! Memang aku tak patut berpuas hati dengan result yang macam tuh! Ngee >.< Serve your right again Sofia Ada yang meningkat. Ada yang maintain. Ada jugak yang jatuh gedebuk gedebuk gedebuk! Teruk tuh! Need to gain more effort for that! Yeah! I know it! Buat kawan-kawan yang dapat result elok tuh, tahniah  *ikhlas dari hati Yang aku dok pkiaq sekarang ni, macam mana nak jawab dengan both my papa and mama. Okey aku tak dapat nak bayangkan reaksi depa. Dak bukan teruk sangat-sangat. Tapi bagi aku memang rasa teruk! Padan la dengan usaha aku selama ni. Tak usaha kuat tera mana pun! 

Sebelum tuh, aku nak ambik kesempatan ni nak mintak maaf dekat sesiapa yang maybe aku pernah buat salah dekat dia. Aku pernah sakitkan hati dia or apa sekali pun. Aku mintak maaf banyak-banyak nah. Bagi yang kalau ada yang terasa dengan aku pun, aku mintak maaf. Ikhlas dari hati! Maybe ada sometimes tuh aku moody or what else. And one more thing. Mohon ingat, aku ni memang jenis bila orang dok cakap dengan aku, aku suka buat muka toya tanpa sebarang reaksi. Owhhh yang ni aku mintak maaf sangat kalau hmpa rasa aku takdak perasaan or what else. Aku memang jenih tuh kayh! So, mohon jangan ada yang terasa sangat bila dapati reaksi aku macam tuh bila hamapa tengah cakap dengan aku. I'm sorry yeah! 

Okeylaaa. Aku nak sambung buat kerja kursus akaun. Haish tak habih-habih lagi. Kalau dok karang ni sampai ke sudah tak stop! Haha.

Assalamualaikum

the most beautiful thing in this world is to see your parents smiling and knowing that you are the reason behind that smile




Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome