Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Final Regret :(
Monday, 11 June 2012 | 04:57 | 0 Comment ?


Assalamualaikum
Okeyh aku nak mulakan mukadimah kali ni dengan muhasabah diri aku sendiri. 

*kenapalah aku suka study last minute?
*kenapalah aku malas?
*kenapalah aku suka main-main
*kenapalah aku tak focus masa cikgu dok mengajaq

Ahhhhhh banyaknya "kenapalah". Salahkan diri sendiri la dear. Serve you right yeah Sofia >.< Lepas dapat result mid year tuh kesedaran dok makin mai dah hoiiii!! Come closer and closer. Bukan selama ni takdak kesedaran. just aku still buat don't know ja lagi. Okeyh aku memang teruk sebab selama ni aku dok buat don't know. And now, I'm regret for that!! *seriously. Debaran kian terasa. Woahhh takutnya aku. Seriously aku takut,cuak semua ada ni. Result mid year aku? Aaaaahhhh malas nak kata apa. Aku tetap tak berpuas hati! Memang aku tak patut berpuas hati pun dengan result yang macam tuh*salahkan diri sendiri. According to this, I wish I could stop all that kind of facebooking, twittering and so on. Dunia semua tuh! And saya berazam untuk belajar sampai TERMUNTAH ! Come on Sofia you can do it *abaikan saya Aku harap kali ni aku menyesal buat kali yang terakhir! Yeah for the last time! Takmau menyesai dah lepas ni. Sebab aku rasa masih belum terlambat kalau aku myesal sekarang ni. Ada masa lagi untuk study balik apa yang patut. Bukan masa untuk bersenang-lenang lagi, bukan masa untuk lepaking like before and bukan masa untuk bersuka ria. Bukan masa untuk buat semua tuh! Semua tuh boleh buat lepas SPM. SPM just once in our life! Yeah! Just once not twice or more *ohh my English

thanks a lot for your advice adyb :))

Okey then. Aku pun dah tak terdaya nak tekan keyboard dah. Terkemut-kemut.. Hahaha. Ni semua akibat semalam semangat lebih buat karangan tidoq pukoi 3 pagi then bangun pi sekolah lepas balik sekolah kalut bersiap pi sukantara pulak. Ohhh how weak I am. Lemahnya lah aku. Sudah-sudah jom nak pi study nuh. *muka serious nak study Till then

Assalamualaikum


Sesungguhnya aku dah takmau main-main like before. I wish that I could only focus on my study right now. Make my parents proud of me. And also achieve all my dreams



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome