Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

2012 Sport Day
Wednesday, 27 June 2012 | 21:35 | 0 Comment ?

Assalamualaikum *sambil lap habuk


Berasa macam lama dah tak update blog ni.. Baru seminggu rasanya.. haha. Dak ni nak story the mory pasai kemarin. Hari sukan sekolah aku yang ke-38 *I think Hari sukan yang last aku dapat join dekat sekolah tuh. Sedih bila pkiaq balik.. Kena tinggai semua memory yang ada dekat sekolah tuh. Pahit ka manis ka, semua laaa kira. Enough! Back to the main story. Balik sekolah pukoi 11 then aku dengan Wawa straight pi cari barang. Rasa macam gila jugak ar aksesori kadet polis aku tak cukop lagi even petang tu dah nak kawad. *this year aku masuk kawad kadet polis kayh!! Macam gila dak pukoi 11 keluaq sekolah pi beli barang then pukoi 11.30 dah sampai rumah. Haha. Aku balik iron baju pa semua Syiqin mai. So, aku pun bersiap ar nak pi sekolah balik. Awai aku pi, pukoi 12.30 aku da pi sekolah. Tolong Syiqin jahit pangkat sarjan dekat baju dia *baguih dak aku? hehe. Then aku baru kalut nak bersiap pakai uniform pa semua. Ada part ni aku tak suka. Kami kena pakai eye shadow kayh!! Arr aku tak suka kayh make up make ni. Natural is better.. hahha Kena secara paksa kayh! Tapi sayang laa camera tak bawak. Kalau bawak pun sapa nak tolong capture gambaq kami-kami ni kan? Hehe. Okeyh! Lepas habih pembarisan pa semua, kami pun tawaf ar 1 sekolah. Apa lagi, kami kan suka berjalan. Hehe. Jumpa dengan kak Fatin. Lama tak jumpa dia. Pas tu jumpa Kak Eyka. Dok la menyembang sambil bergosip dengan dia.. Haha. Pasai budak tu arr.. Ishh ngeri sangat aih bila ingat balik apa yang dia buat kemarin. Kami pi dekat budak-budak form 1 yang prepare nak buat senamrobik, budak kecik tu ada arrr.. haha. Pas tuh kami pi berjalan kot khemah rumah sukan. Aku, Syaza dgn kak Eyka. Sat duduk sat berjalan rata. Taudak bosan gila kemarin. Haha. Last part semua kena dok tengah padang. Ok bersabaq ja la aku. Dah nak transform jadi letchumy dah pun. Burn teruk muka! Kami kawad tak menang apa pun. Takpa macam mana pun takpa! Sat aku nak list pemenang pertandingan perbarisan.

Bukan NGO
Johan : Persatuan Bulan Sabit Merah
Naib Johan : Taekwando
Ketiga : Silat Gayung
*budak kecik tu msg aku, aku bgtau la dia tahniah lerrr silat gayun dapat no3.. Tudiakawan syok takmau-mau. Pas tu tanya kita pulak. No comment.. Hahah


NGO
Johan : Kadet Remaja Sekolah
Naib Johan : Pasukan Kadet Bersatu Malaysia
Ketiga : Kadet Bomba

* tahniah bagi yang menang

Jom tengok gambaq dulu. Aku ambik dari album Fitri ja ni. Sorry Fitri!! Hehe
Rumah Syahbandar JUARA! Congrats

Bendahara NAIB JOHAN!

Temenggung KETIGA! Ok la tu rumah aku tak kalah :)

Laksamana KEEMPAT!

*olahragawan dengan olahragawati dari rumah Syahbandar

Shahrul dari tingkatan 6

Farhana Shuhada classmate aku tu.. Hehe

Oright! Sampai di sini sajalah story aku. Dah takdak apa dah nak story. Lepas ni maybe aku takdak masa nak update blog selalu dah. Nak bulan Ramadhan dah ni. Lepas raya Trial. Takut kayh takut. Lepas tu SPM. Countdown ja! Haishhh.. Wish me luck kayh everyone! Till then.


Assalamualaikum


Sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t yang buruk itu datang dari saya :) Maaf dipinta jika ada lakukan kesalahan.



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome