Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Part 18
Monday, 7 May 2012 | 07:20 | 0 Comment ?

Assalamuaikum

Hah baru terasa rajin ni ha aku nak tekan keyboard update blog ni. Actually there's nothing special pun. Just, dekat sekolah sekarang ni semua pakat dok sibuk untuk persiapan hari HAC. Aku pun (sibuk ja). Tahun ni aku bersara dari tabik hormat. Takmasuk dah tahun ni. Haha. Tiap-tiap tahun dok masuk dah, Malaih! Cuti 4 hari straight. Tak cukup bahagia gih tera tuh? Rabu (HAC) , khamis, jumaat, sabtu. But, hari rabu tuh aku kena pi jugak. Kena bertugas. Sebagai pengawas yang berdedikasi lagi bertanggungjawab aku kena pi (muka menyampah) Hahah. Tinggai la cuti 3 hari ja. Takpa aku tak kesah! dok rumah pun dari kena potpet ngan mama, baik aku dok sekolah. Hahaks. Minggu ni pi sekolah bukan belajaq pun. Tak syok okeyh tak belajaq! haha. Orang dok sibuk dalam dewan aku pun sibuk nak pi tengok sekali. Lerr.. Aku punya suka la.. Hahha. Ni nak cerita pasai kemarin. Mana ada cikgu masuk kelas mengajaq pun. Semua cikgu dok busy. Waktu math ja sir masuk. Masyallah mengantuk taktau nak habaq dah ni tera mana. Memang kemarin kelas aman dan tenang. Tak hingaq lansung yang boys kat belakang pun. Okeyh I know! Diam bukan sebab paham ka hape, diam sebab mengantuk. Nuh boys kat belakang nuh pakat dok lena dah. Aku punnn.. Adoiii tahan mata ja ni ha. Taktau nak habaq dah macam mana punya mengantuk! Sabaq ja lah aku pun kan. Dah la dok depan nuhhh!! Takkan aku nak pi lena depan sir pulak? Cari pasai!! Hahaha. Pas tuh waktu add math. Cikgu takmasuk jugak. Dah la add math payah nak mampoih! (bagi aku la, kalau otak macam hampa takpa laaaa) Cikgu takmasuk, malas nak turun pi dewan, sat gi jumpa dia. Kami gaduh!! Hahahha. Saja buat teruk! Tau dak kami habih takdak qeja. Aku dengan Amal ambik marker sorang satu dok pi tulis macam-macam dekat whiteboard depan kelas tuh. Arrrrr macam-macam la. Bosan tahap maksimum. 

********************

Hari ni aku liat ja nak bangun. Semalam dok tweet la msg la sampai pukoi 2 jugak ar.. Haish!! Study takmau, qeja msg! Teruk kan aku? Errrr no comment. PAgi ni maunya tak liat nak bangun. Pi sekolah pun muka nyoon ja.. Muka mengantuk ni! Jalan pi anjung dengan Syaheerah sambil dok potpetpotpet natang pa taktau. Besalah kami. Letak beg terus pi bertugas pagaq. Lepas tuh ada rehearsel untuk HAC ni. Aku menyibuk sekali. Berjalan tawaf 1 sekolah kot tadi. Almaklumlah aku kan tak masuk perbarisan this year! Free sikit kot. Paih tuh masuk dalam dewan tengok persembahan. Macam tuh la kan gelagat orang tak dapat anugerah! Takpa next year ada gih! Hehehe.. Sat dok dalam dewan, sat pi bilik kaunseling, sat masuk kelaih. Hah tudia.. Berjalan sungguh. Hahaa. Bsan anyway. Cikgu bukan masuk kelas pun. Hmmm.. Pas balik sekolah pi peruda pulak ngan Wawa, beli barang apa entah untuk polis tuh. Aku ikut ja. Hehee. Esok full rehearsel pulak. Tawaf sekolah gih aku. Hahhaa. Tak sedaq minggu depan sambung mid year exam balik. Hahah. Sedaq la sapa kata tak sedaq. Hooo.. Kayh! Till then

Assalamualaikum

p/s : aku rindu dia oooiiii. Alhamdulillah hubungan semakin rapat. Semakin sayang kat dia.. (muka gegeh) haahaahaha. Ilapyouuuu :)




Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome