Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Lembaran Baru
Thursday, 31 May 2012 | 08:25 | 0 Comment ?


Assalamualaikum

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Jun dah kan kan? Bagi calon-calon yang nak ambik UPSR, PMR dengan SPM tuh mesti dok berasa cuak tahap gorila kan? Kalau yang tak rasa apa-apa tuh, it's up to you lah. Aku pun tak terkecuali sampai aku berasa takut nak bukak tengok kalender. Seriouly aku takut! And SPM just around the corner. Sometimes aku pkiaq, boleh dak kalau tarikh tak berganjak, biar hari ja berganjak. Tudia sampai tera tuh noh. Sudah sudah! Aku takmau main-main dah lepas ni. Seriously takmau! Dah lama dah kot dok watpis, takkan sekarang ni pun nak watlek watpis lagi? Teruk teruk.. Takmau dah aih aku! 

*siapkan semua homework yang cikgu bagi
*kurangkan tidoq lebihkan study
*bagi perhatian masa cikgu dok ajaq dalam kelas
*takmau dok merapu dah
*buat latihan banyak-banyak

agak-agak bole tercapai dak semua ni? Aku pun nak result gempak jugak weh!!! Takkan nak daat ciput ja? Ya lah aku memang tak pandai macam hampa *tak kata kat sapa-sapa nah.. Markah mid year hari tuh ada yang dah dapat. Ada yang aku rasa macam nak ronyok ja paper tuh then buang dalam tong sampah. ada yang err alhamdulillah la.. Bukan salah sapa-sapa pun. Salah diri sendiri. Serve your right sofia >.< Sapa duruh study last minute time tuh jugak la nak demam, sakit kepala etc etc. Yeah! Aku serik buat kali terakhir. Kali terakhir! Note that! Dah tau dak kata nak mid year tapi dok buat syok lagi tak study. Ok amekaw.. Salahkan diri sendiri! Takmau dah study last minute! tuh paper lain tak dapat lagi.. entah macam mana la. Aieeeyyyy!! Berusaha demi mencapai cita-cita.. Believe in the beauty of your dreams! Jyeah! Dah malaih nak type pepanjang Haha till then

Assalamualaikum





Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome