Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Happy Birthday friend !!
Saturday, 5 May 2012 | 08:24 | 0 Comment ?

Assalamualaikum

05.05.2012

Yeah! Hari ni birthday Adila. So birthday girl ajak kami celebrate sekali. Lepas tuisyen aku balik dok rehat sat. Then aku, Wawa dengan Syiqin pun keluaq. Okeyh sampai ja KFC tuh. Laaaaa birthday girl takmai lagi. Time tuh ada Husna ( lama tak jumpa ) , Fadh, Eyka Azra dengan Amani. Okeyh tak berapa nak cering sangat la kami 3 ketoi kan!! Hahah. Tunggu birthday girl agak lama jugak la.. Nak bebai dah ni!! Haha. Dok sat sampai dah pun. Okeyh tadi ada Adila (birthday girl), Fana, Adyb, Kak Eyka, Dhiya, Nabila, Eyka Azra, Amani, Husna, Fadh, Me, Syiqin and Wawa. Dok sat mai lagi 3 orang nih! Aiman, Fitri dengan Faizal. Hingaq! Serious tak bohong. Macam kami ja yang dok ada dekat KFC tuh. Haha. Kami bayaq kami kesah apa! Serious tadi happening sangat!



Adyb comeii.. abaikan muka aku yang pelik tuh!

makan jom :D


Actually ada lagi gambaq kami ramai-ramai yg Adila tak upload lagi.. Okeyh! Lepas buat riuh dekat KFC kami pi CP pulak. Mesti pekerja KFC tuh kata.. "ahhh.. depa keluaq dah.. lega lega" masa kami keluaq tuh kan kan?? Hahah.. Sampai CP depa ajak pi Karok! Hah part ni yang best tuh. Yang paling best apa? Birthday girl yang belanja.. Hahah. Tapi aku tak bole nak dok lama sangat a dekat situ tuh. Janji dengan Mama kena balik awai sebab nak pi mana pulak entah. Pukoi 5 lebih macam tuh aku dengan Wawa balik larrr.. Sebelum balik singgah KFC jalan stadium pulak! Wawa nak beli apa entah. Sampai rumah ada nak dekat pukoi 6 jugak. Dok ketaq ni takut kena marah. Tapi entah kenapa mood papa baik la kot kan hari ni.. haha lega lega.. Bole kot tera tuh.. Mengantuk dah ni.. ahahha.. terkemut-kemut ja aku tekan keyboard ni gara-gara nak update.



to my friend NURUL ADILA ZUBER! Happy birthday sayang! Happy sangat hari nih! wish you goodluck untuk SPM yang bakal kita hadapi nanti and moga tercapai cita-cita Adila nak jadi dentist!

Happy Birthday
NURUL ADILA ZUBER <3
Assalamualaikum


Ikhlas dari hati,
Sofieya Nasarudin






Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome