Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Exam !
Tuesday, 22 May 2012 | 04:16 | 0 Comment ?


Assalamualaikum

Jyeah! Exam still keep going on. Tomorrow gonna be the last suject. CHEMISTRY! Hah sepanjang minggu ni exam memang ar subject yang piaw piaw punya. Yang bole membuatkan aku jadi errrrrrr bila nak jawab. Start with yesterday. Physics paper 1,2 and 3. Hah mau terkemut-kemut aku nak jawab. Last sekali bismillahitawakaltu ja lah. Today, Biology. Errr actually aku tak study pun semalam. Ok teruk right? Argh!! Mai ja sekolah pagi ni, they keep talking about secret garden semalam. Depa cakap depa tak study tengok secret garden. But me? Bukan aku tengok pun secret garden tuh, aku dok blurr sesorang dalam bilik sambil msg dengan adik. Yeah! msg lagi.. mau kantoi dengan papa *haish budak ni sambil dok study phone kat tangan tak lepas .pi sekolah pagi tadi kalut dok hapai, okeyh hapai la hapai. Nasib baik naik soalan tuh jugak! Mai paper 2. Masyaallah. That moment I was thinking about !@#$%^&*. Apa aku nak jawab? Seriouly aku taktau. Errrr nanti SPM memang susah tahap tuh ka? Hopefully not! Aku habih taktau nak jawab apa, I keep sing and sing. Sorry yerr buat sapa-sapa yang dok dekat dengan aku tuh. Bukan apa, habih bebai dah taktau nak jawab! Hehe. Nanti lepas cuti dapat result. Hah yang ni aku kesah! Hari Jaya Waris. errrrr seram dak dengaq? Tunggu lerr aku tak seram. Cikgu jumpa dengan waris. Bayangkan apa yang akan depa sembang nanti.. Hergh seram seram! Enough! Esok last paper.. wiehuwww (jgn dok perasan nah cik kak nah, SPM is just around the corner) errrrr. Jom-jom. Makin lama aku tekan keyboard makin aku nak merapu! Hahaks. Wish me luck for tomorrow okeyh! CHEMISTRY. Hopefully soalan esok senang-senang. Haha

Assalamualaikum

p/s : don't worry about me, i'm gonna be ok! Dah berbaik! Baru leerrr tak serabut kepala otak aku pkiaq. hehe



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome