Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Tiada Motif
Sunday, 15 April 2012 | 06:36 | 0 Comment ?


Hah. Semangat berkobar-kobar aku nak update blog ni.. Templete baru. Nice kan?? Hahah. Aku punya suka la blog aku nak boh templete apa pun.. Hahaks. Dah, dia cantik sangat sampai aku qeja nak update ja. Although langsung tiada motif.. Hahah. Semangat! Tau dak cerita Titanic.


 Keluar dalam versi 3D. One and only yang main dekat sini ialah kat Jitra Mall. Dekat sangat lah dengan tempat tuisyen aku tuh. But, aku takdak kesempatan pun nak tengok.. Hmm. Untunglaa kan sapa yang dah tengok tuh. Bukan apa. Esok takdak tuisyen Bio.. Tuh yang dok plan nak pi tengok tuh. Tapi orang yang nak teman tak balik la pulak minggu ni. So, dok rumah study lah aku esok kan. Jadi budak rajin sat. SPM anyway. Haha. Talk about SPM, bohong la kalau aku kata aku tak takut kan. Ketaq weh ketaq. Pi tuisyen sir keja dok tolong kira. Trial lagi berapa hari, SPM lagi berapa hari. Haha. Buat cuak ja lah sir nih. Balik rumah telan paracetamol (eja betoi ka dak taktau). Haha. Hah cerita pasai tuisyen. hari tuh kan masa kami dok tuisyen. Sir dapat msg. Pas tuh miscall dari orang yang sir sendiri pun taktau. Sir ada sebut no. Aku ingatkan no Rifqi. Sebab depan tuh dah sama. Kebetulan Rifqi takdak dalam kelas keluaq pi mana entah. Then kawan tuh dok buat miscall lagi. Sir pi check no phone tuh dekat name list yang ada dekat dia. Ingatkan Rifqi rupanya kawan Rifqi. Haha. Kita nak SPM cik abang oiii.. Dok main-main lagi noh. Haha..

Sir : Duit you banyak noh dok kacau sir


Kawan (nama dirahsiakan) tunduk rapat. Malu la tuh.. Haha.. Entah apa-apa la.. LAwak pun ada. Masa tuh the whole class gelak.

Hah weh! Tadi hari tuh tengok budak ni onl jugak. Hah lama tak jumpak.. Rindu hang kawan :D Sempat lagi nak merapu dengan dia.. Actually aku saja ja gatai tangan pi post dekat dia.. Then mula merapu.. Haha


kimiiieeeee.. :D
 ·  · See Friendship · Friday at 11:07pm


* aku try buat PrtSc tak jadi. boo me! Haha

Jangan pkiaq pelik! Kami kawan ja. Memang suka melawak cara tuh.. Adila.. Jangan marah nah sayang! Hehe. 

*Okeyh I repeat one more time! Actually tiada motif dalam update aku kali ni. Cuma semangat dengan templete baru ni ha.. HAHA



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome