Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Terasa Hati
Monday, 16 April 2012 | 02:53 | 0 Comment ?

hang! kenapa dengan hang ha? Aku cakap sikit dengan hang, hang nak tengking aku balik. Hah saja pun hang sorang ja yang letih. Orang lain mana letih kan? Kalau hang letih sekali pun, takkan nak tengking orang? Cakap baik-baik la dude. Aku punyalah tanya hang dengan nada yang penuh lemah lembut dah ni. Hang bole tengking aku  "Apa masalah hang?" Ish la. Sampai hati hang noh! Cuba kalau aku yang cakap lagu tuh dengan hang? Tobat hang marah aku kan. Tapi bila hang cakap macam tuh dekat aku, ada aku kata apa? Takdak kan. Aku sabaq ja lagi. Selagi aku boleh. Jangan sampai kesabaran aku hilang. Aku pun ada tahap kesabaran jugak! Ada problems, mai la story. Even hang takmau story sekalipun takkan sampai sapa-sapa ja yang pi cakap dengan hang, hang nak tengking? Okeyh fine! Hang letih! Aku memang tak letih pun kan?? Hmm.. Dah malas nak pot pet pot pet panjang. Buat sakit hati ja... ARGH!! Actually aku bukan nak kisah sangat. Tapi cara hang tuh tak kena. I repeat one more time. CARA HANG TAK KENA! Takpa weh takpa! Aku macam mana takpa >.<



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome