Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Part 14
Wednesday, 25 April 2012 | 05:44 | 0 Comment ?

Assalamualaikum

Hari ni hai rabu, 25.04.2012. Actually saja nak bagitau. Haha. Macam biasa la kan. Pagi-pagi bangun bersiap apa semua pi sekolah. And hari ni awai sikit la. Sampai aku bole join parking dekat EGO'S club. Haha. Shaedan la bagi nama tuh. Masa pi sekolah tadi pun aku tak perasan sebenarnya. Aku punn, memandangkan tempat tuh teduh. Aku masuk ja la. Tengok-tengok. Nohai!! Ego sederet. Haha. Hentam labu.Then jalan lah aku dengan muka nyoon ja pi anjung puteri tuh. Tempat biasa la kan. Letak beg terus masuk pi tapak perhimpunan. Jalan pi dok kat baris form 1 nuh.. Jaga situ tenang sikit. Tak payah nak keluaq suara sangat. Then cikgu mula membebel dekat tapak perhimpunan, Syaheerah lalu. Aku pun ikut dia pi bertugas kat pagar nuh! Bukan apa, malas nak dekat cikgu bebel panjang-panjang. Haha. Dok sat dengaq cikgu mentioned pasai rumah sukan. Hah sudah! Mampoih dah! Dah aku tak pi kemarin. Tapi aku ada geng. Hehe. Cikgu suruh tunggu kat tapak perhimpunan nuh. Nak pi takmau nak pi takmau. Last2 aku pi jugak. Then cikgu suruh pi berkumpul dekat dengan padang. Awai gih kami (aku, Amal, Fadh, Ranasha) lari masuk kelas. Haha. Dak kami memang macam nih! Buat jahat sekali sekala. Hahaks. Masuk kelas first kimia. Tudia aku berasa macam lama mana dah tak masuk kelas kimia nuh! Serious lama. Rindu cikgu Hajar. Haha. Sungguh rindu tak tipu ni! Haha. Syok masuk waktu kimia actually! Rehat! Pi surau sat. Man cari aku. Okeyh ingat ada apa. Aduan! Ngok ngek depa buat apa pulak dak? Hah anak-anak buah aku ni! ISh la. Tinggai sat ja buat perangai dah! Mau cubit sorang sedas baru tau! Haha. Tunggu hampa esok aku nak sound hampa! Pemantau yang cukop kejam >.< Mana dengan geram di hati nieyh dok membara lagi! Kes *tut*


jgn smpai dri mata turun ke hati, dri hati turun ke kaki lepas tuh dari kaki nek ke muka hg!!!
 ·  · Yesterday at 4:20pm via mobile · 


* boo me again! bebainya buat PrtSc tak jadik :(

Okeyh! Waktu last sekali, Sejarah! Nasib baik la 1 masa ja. Tuh pun jenuh aku dok tersengkuk dalam kelas tadi. Dah la semangat gila aku ajak Amal dok depan. Depan cikgu tuh! Pas tuh dua dua pakat dok nak teqelap. Haha. Serious mengantuk. Betoi la status yang ed buat! BUKU SEJARAH UBAT TIDUR! Haha. Aku buat nak baca ja. Dan dan mengantuk. Tak mengantuk sakit kepala. Haha sori cikgu! Tadi kelas tambahan. Fizik cikgu buat test! Hah sudah! Nasib baik la. Alhamdulillah bole la jawab! Habih kelas tambahan. Dok berjalan rata dengan zaty comey! Haha. Kenapa aku panggil zaty comey! Cerita dia macam ni. Tadi aku pi mintak no kak fadh dekat shahadat. Tulis la kat tapak tangan ni ha. Pas tuh Zaty

Zaty : hang takmau ambik no aku jugak ka?
me : hah mai (gagah padahal ada dah)

Zaty : 017******* lepas tuh bawah tulis nama Zaty comey
me : hah Zaty comey pun zaty comey lah.. Haha


Bukan apa tuh. Tadi hujan, dia tak boleh balik lagi. Tuh dok meqebeng dengan aku tuh! Haha..  Hah aku malas nak duduk dalam dewan lama-lama. Menyampah nak tengok muka *tut* Haha. AKu pun ajak! Zaty jom keluaq! Geram tau dak aku dok sembang dengan depa dia dok usya! Apa usya-usya (bajet ganas dah la tuh.. Haha ) Keluaq dewan naik atas kelas. Weh!! Amal dengan Suaidah tinggai aku! Ish depa nieyh! Haha. Aku menyusul depa ke surau. Dok surau. Agenda utama nak bincang kerja kursus akaun. Tapi, hmm paham-paham ja lah! Terselit habih segala benda yang tak perlu. Merapu habih dok dengan depa!

Pukoi 5 kami balik! Berjalan tawaf sekolah dulu sebelum balik tuh!

p/s : Actually aku nak mintak maaf la dekat sapa-sapa yg terasa dengan perangai aku hari ni! Bukan apa. Aku sakit kepala oiii!! Aku tanya sapa ada panadol sorang pun takdak. Hambuih letih. Muka mcm peot dah! Haha. Sori sangat-sangat!
Semakin hari kepala aku jadi semakin serabut dok pkiaq banyak benda. Sampai kadang-kadang tuh rasa macam nak give up ja! Adoiii.. Sabo je lah

* aku dok pot pet apa taktau. Sampai aku rasa aku tak paham apa yg aku taip :D
Kena pi telan panadol gak perasan.. haha

Assalamualaikum



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome