Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

mengantuk
Sunday, 1 April 2012 | 07:41 | 0 Comment ?

okeyh dah masuk bulan April dah pun. Tinggai lagi 218 hari nak SPM. And aku masih main-main lagi macam takdak kesedaran kata tahun ni aku SPM. Fuhh, seriously letih kem tak habih lagi kot. Pagi tadi Mama gerak bangun pi sekolah.

mama : bangun cepat. nuh baju tak iron lagi pukoi 6.20 dah
me : yaaaaaaa (panjang ja aku tarik pas tuh sambung tidoq balik)

mama : ish budak ni.. cepat la sat g adik nak mandi pulak..
dok sat terkeluar dari mulut aku
me : takmau pi lah hari ni. Penat, tak larat.

hah tudia kena hingaq pagi-pagi. Terus bangun pi iron baju tak kata pa dah. Terpaksa jugak pi sekolah. Hmm. Akibat kena paksa pi sekolah sangat. Aku keja dok lena dalam kelas. First, Bi tak lena lagi.. Dok ketaq pala-pala buat homework math. Ya lah.. Takut kena blacklist. Sampai masa tuh teacher dok terang pa pun aku tak berapa nak perasan dah aih.. Hahaha. Sorry teacher. Mai ja waktu Math, sir dok hingaq pa taktau. Aku teqelap. Hah tudia. Pandai cover sir langsung tak perasan. Then rehat, aku baru la nak rahat kan. Dah nama pun time rehat. Ada perjumpaan pengawas pulak dah.. Hah sudah. Aku kalut pi tempat bertugas. Najwa pulak takmai.. Masa on the way nak pi tuh, aku singgah pi koperasi dulu. Nak beli air nuh kak Syiqin. Hahah cerita pi lah noh. Masa aku dok tengah jalan dekat tapak perhimpunan aku dengar ada dok panggil "kak sofia kak sofia" dari jauh. Tapi aku tak nampak orang pun. So, aku abaikan ja lah.. Hahahah. Then terus pi tempat bertugas. Jumpa budak kecik tuh. La dia ka panggil aku tadi. Hahah. Then masa aku tengah dok cakap dengan Azman dia dok panggil aku lagi. Hah tudia.. Aku pun "sat adik nah, sat sat" pas tuh aku pi dekat dia.. Dia nak tanya pa ntah kat aku. Aku manakan dengan kalut nak pi perjumpaan. Sorry nah adik, kak kalut tadi.. Hmmm. kayh, saja nak cerita. tangan ni laju ja dok tekan keyboard. hahaah. okey pas rehat add math, tekun pulak aku belajaq add math hari ni. Then akaun, tudia-tudia dia lena dah.. teqelap la sat. Lat sekali BIo, memang tak kata pa dah aih.. Aku lena ja. Mana dengan cik guna projector, kelam makmal, memang sesuai sangat aku nak tidoq. Habih-habih ja kelas tuh, fuhhh lega. Aku pun terus balik rumah tanpa rasa bersalah. And masa kat rumah aku baru teringat teacher suruh pi buat oral lepas kelas. Hah elok sungguh la. Elok-elok!!! Kayh sampai situ saja aku nak merapu pun. Bye



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome