Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Hello May
Monday, 30 April 2012 | 22:34 | 0 Comment ?

Assalamuaikum..

Believe or not, kemarin aku berkelai dengan adik aku gara-gara ayam KFC jah! Childish right? Aku kesah hape. Memang anoyying gila ar adik aku! Argh!! geram. That moment rasa macam nak pi luku ja kepala dia buang sedaih!! Tapi pkiaq balik. Sat gi dia tarik rambut aku pulak.. Takmau takmau. Sakit ooo.. Hahaks.. Tera tuh dah la kami dua beradik. Bila baik tuh baik rapat sungguh. Bila berkelai. Macam anjing dengan kucing! Nyeh nyeh! Dah dah abaikan pasai dia.

goodbye April



Ehem ehem. Goodbye April welcome May! Banyak kenangan yang membuatkan hati aku sakit dalam bulan April. So, let by gone be by gone! Aku harap akan ada kenangan yang lebih indah dalam bulan May. Insyaallah.. Okeyh! Dah masuk bulan May, of course la SPM makin dekat kan. Tuh kan tuisyen tuh, sir siap dengan tolong kira lagi kat kami trial lagi berapa hari, SPM lagi berapa hari. Bohong laa kalau aku kata aku tak takut kan kan. Tapi.. Hmmm.. Kejayaan akan datang jika kita ada usaha, semangat serta azam. Jyeahh!!.. Came on sofia came on!!

******************************

Dear friends,if there is a mistake that i made that might hurt you, deeply inside my heart, I wanna say sorry! Sorry and sorry! I'm sorry for any mistakes that I've done! For sure! I love you all so much! And I don't wanna lost this friendship! Although, I know there must be some things that I do that you might feel anoyying! Argh!! Hahaks, just kiding! Don't take it serious.

*broken english! Neh telan panadol dulu*

Dak dak, saya sayang semua kawan-kawan saya nah! Cuma kadang-kadang tuh mood tak berapa nak baik! Besalah kan. Muka nyoonn ja. Mesti rasa macam nak boh penampaq seda kat muka aku.. Kan kan?? Haha.. Aku mintak maaf! Lately, aku perasan ada di kalangan kawan-kawan aku dah berubah! Alhamdulillah. I'm so proud for your changes! Kayh malas nak cakap banyak. Dah tengok depa semua ni. Aku sayang depa sangat-sangat !

Wawa..

Syaza Lyana
aku sayang hang!

Syaheerah.. Cek ahh

Syiqin!!! 

Anati.. Miss her a lot

3 orang kawan baik nih!
Left : Aida, Fieza, Suliana


with Amal Malyn..
melapyouu :D

Hakimi
sekelas waktu form 3
suka buat gila dengan aku

Shahir aka Ed

Faiz Widan aka pait
buat gila dalam FB

dua orang nih. mai sekolah sekali
dalam kelas dok sekali
Fitri and Aiman

kenangan form 3

with our lovely primary school teachers

zaman muda mudi form 3 :D

dua sahabat baik
adila and adyb


 Actually banyak lagi oii! Tapi aku dah tak larat dah nak stalk FB depa neh! Hehe. Hentam labu!
* I love you all so much <3
Till then. Bye

Assalamualaikum






Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome