Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Choral Speaking via Forum
Monday, 9 April 2012 | 08:08 | 0 Comment ?

Hari ni.. Awai aku bangun.. Semangat nak pi sekolah.. Ketaq pun ada sbb teacher cakap nak buat test Add Math. Sebab semalam. Study apa pun dak. ABPBH depan mata (tengok part last ja).. Pi sekolah naik moto biru tuh ha!! Papa suruh sbb nak pi buat apa entah dekat Ego tuh!! Adoiii... Lama tak bawak moto gear ni!! Haha.. Gelabah biawak aku bawak moto tuh!! Aku ketaq weh!! Hahah.. Sampai ja sekolah. Aku parking then macam biasa berjalan pi anjung. Jumpa Dayah! Dayah cakap good news!! Hah aku dah agak dah! Test aAdd Math dibatalkan sebab teacher bawak budak netball. Fuhh lega. Aku dengan senang hati pi jaga pagaq. Actually bukan aku yang bertugas pun.. Saja menempek.. Malas nak dengaq cikgu membebel kat tapak perhimpunan tuh.. Hhaahahah.. Aku pun pi la kat pagaq tuh.. Hmmm. Lepas habih jaga pagaq. Aku jalan semangat ni nak belajaq.. Hahah.. Belajaq apa ke benda? Cikgu BM bukan ada punn.. Bawak depa pi forum nuh!! Hah syok sat.. Masa nak pi kat anjung tuh, Dila panggil aku ajak aku pi sekolah sebelah sekali. Ada choral speakig sekolah rendah hari nih.. Aku pun.. Hmmm eeerrrr... Okeyh! Ikut jugak Amboih bab tak masuk kelas ni cukop laju nohhh!! Hahah.. Saja la pun SPM lagi 10 tahun nuhhhhh!! Masuk ja sekolah sebelah, woahhhhhh!!!! Dewan dia... Atudia atudia.. Nak dibandingkan dewan wawasan kat sekolah tuh?? Hahah... Jelous aku tengok.. Kantin dia... Ada kipas.. Setiap satu meja kat atas kepala ada kipas.. Nak habaq la kata kantin sekolah aku tuh takdak kipas.. Hahaha.. Jakuns sat!! Lepas habis choral speaking teacher offer nak hantaq pi SMKAK.. Hahaha.. Tak masuk kelas lagi la aku!! Heheh.. Iyakan ja lah,, Pi sana lepas habis forum, cikgu belanja makan Marrybrown!! Aku menempek ja.. Lepas habih makan tuh ronda-ronda sat.. HAri ni kan birthday Syiqin.. Amani offer nak beli coklat kat Syiqin.. Offer aku jugak.. Aku pon kata "takpa lah.. beli kat kak Syiqin ja. Kak Sofia takmau" Pas tuh dia bayaq coklat Syiqin. Dia beli lagi 2. Ingatkan dia nak bawak balik ka apa. Tengok-tengok mai bagi kat aku satu, Adyb satu.. Wah!! Thanks a lot sweetie.. Pas tuh kami semua dok posing sakan sambil pegang coklat tuh. Heran kak kat situ tengok kami.. Hahaha

Love this :D

Sebelum balik.. Hah sempat lagi..
cikgu dok tunggu nuh!!

Actually aku nak belajaq buat mata juling dari Adyb
tapi awat jadi mcm tuh?? haha
left : me, Syiqin, Adyb, Adila, Kak Izyan, Fadh

Adila culik coklat aku!!! heheh
left : Me, Adila, Kak Izyan, Syiqin

This mine.. Thanks sweetie..
Adik Amani

Awat muka aku jadi lagu tuh?? hahah

Yang kembaq 3 tuh Syiqin punya .. buwekkk :D

cari keberadaan saya.. hahah

* maaf la gambar tak tersusun :D


Esok choral speaking secondary school pulak.. Saya bahagia kerana boleh jadi timekeeper aka assistant Adila.. Hahah. Dok meja depan kot.. hahah.. Buat adik-adik Malik yang ambik bahagian!! Good luck noh! Do the best beat the rest!! Hahaha.. See you guys in the court tomorrow!!!! Neh heran!! HAhahahah



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome