Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Tuition
Friday, 2 March 2012 | 07:05 | 2 Comment ?

Assalamuaikum. Okeyh hari ni hari Jumaat. (saja nak bagitau). Hari ni kami (aku, Syaza, Aida) pi tuisyen. Tuisyen Physics dengan Chemist(bagitau pi la noh). Hah ni yang nak story ni. Tadi masa dok tuisyen Physics, sir dok bincang latihan elok ja, lagi sejam lagi nak habih, tiba-tiba. gelap. Blackout lagi. Lawak gila la. Dah kali kedua dah jadi mcm tuh. Hahahaha.. Pas tuh masa yang ada lagi sejam tuh kami pi Jitra Mall. Ronda-ronda, pusing-pusing. Memang takdak keja kan? Ronda punya ronda pusing punya pusing ada sejam kami dok kat situ. Balik la rumah Syaza. Lepas makan, solat pa semua, Keluaq balik pi tuisyen Chemist pulak. Tempat yang sama ja. Masa tuisyen Chemist tuh, sir ajaq carbon compound pa tuh Alkane, alkene.. Dia suruh lukis segala benda tuh atas ketas A4. Ok kami lukis. Dia lukis dekat board kami lukis dekat paer. Pas habih semua tuh dia kata. Hah kamu mau amik gambaq. Ambik cepat post dalam facebook. I nak pi kereta ambik barang. Kebetulan pulak aku terbawak camera taktau time bila aku sumbat dalam beg. Aida dok hujung. Aku bagi camera tuh kat aida suruh dia capture. Tempat kami pulak strategik. Aida angkat file dia (akai nak cover) tangkap. Tangkap punya tangkap gambaq sir masuk. Tapi dia tak perasan. Pas tuh Aida zoom la dekat sir. Tapi muka sir dok tengok kot belah lain. dok sat dia kalih muka . Aida pon apa lagi. Ambik la gambaq dia. Yang aku dengan Syaza, kah kah kah dok gelak. (sure budak belakang kami heran) Pas tuh diam sat. Dok sat gelak balik dengan Aida pon sekali. Hahahahaha. Time tuh memang lawak gila annn. 




sir kami tuh :D

Yang Rifqi pulak asyik dok buat miscall kat aku. Dia kata caller ringtone best. Haha.. Macam tuh pon ada. Banyak kali kot. Last-last ambik ambik fon letak atas meja. Elok dia call ja aku tekan button answer tuh. ahahaha.. Marah la kawan. (sambil check baki kredit) dok kacau aku sangat. Amekaw. hahahaha. Dok sat hantaq msg kat aku pulak dah. "hang nak lagu FT Island yg baru dak? kalau nak on bluetooth." aku pon on ja lah. Malaih nak cakap banyak. Elok dia hantaq 3 lagu. Memory aku full. Bebai kawan. HAhhahahaha. Pukoi 4.45 kami keluaq tuisyen. Oh no hujan! aku nak balik macam mana nieyh? hmmm. pederas moto jugak la aku. Mandi hujan la aku petang tadi. Pas tuh balik tunggu la papa kata nak pi popular lepas aku balik tuisyen. Papa tak balik pon. Huh, bebai! Dok malam baru nak ajak pi. Aduih.. Homework pa pon tak sentuh lagi nieyh! takpa lah. Lagipun aku yang nak beli buku. Pi bersiap. Pas pi popular balik terus. Semangat nak buat nota sejarah kes baru beli buku rujukan ja. Hahah. okeylah. Tangan dah lenguh dok taip. Salam



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome