Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Tiang Cengal Dinding Sayung
Wednesday, 28 March 2012 | 15:44 | 0 Comment ?

setelah dok praktis pi mai pi mai. Day after day.Finally the day is come. Hah hari ni tibalah masanya hari pertandingan. Pagi.. Aku suruh Syaza mai rumah aku pagi tadi. Ya la.. Cering kot. Dah la pakai baju lain daripada yang lain. okeyh kami pun remput dua. Haha. Then sampai sekolah. Cering kot.. Hahha. Wat lek wat pis ja kami tadi. Dalam pukoi 7.45 kami bertolak la. Hah, tempat bertanding tuh dekat ja dengan sekolah kami ha. Kami sekolah first yang sampai situ. Okeyh! Memang aku geram gila dengan dia tuh sebab nak menyarah aku ikut suka dia ja tanpa dengaq cakap ketua. Keja nak tenking ja. huh malaih nak ingat, abaikan ja dia tuh! Masa dekat taman budaya tuh, tak sempat pun nak capture gambaq. Pakat dok kalut la kami semua.. Kami sekolah yang kena perform third.. Okeyh malaih nak ulas pasai teater yang kami sampaikan. Anyway, good job untuk para pelakon dengan krew-krew yang terlibat. Tak dilupakan jugak dekat cikgu yang membimbing. Lepas habih teater tuh, cikgu bawak pi makan nasi ayam dulu. Semua sekali pi. Errrkkk kenyang!! Makaseh cikgu. Then balik sekolah. Sesi photographer pun bermula. Hahahah. Saja gegeh tau dak.. Sat. Layan semua pictures ni

Syafiq dengan Izzam
"Sani & Sabri"

Kak-kak senior bersama adik junior
from left : Amal, Ratina, Syaza, Sofia
back : Izzam

muka serupa nak mintak pennampaq sorang-sorang. Haha
from left : Sofia, Izzam, Syaza, Ratina

Dengan adik :)
Izzam & Sofia

Semua barisan krew bersama pelakon :)

Actually banyak lagi pictures. Tapi aku malaih nak tunggu terkemut-kemut ja nak load. Haha.. Kalau nak tengok click ja sini . Huh, seriously penat taktau nak habaq. Esok ada kem pulak! Ha elok!!! Lentok aku kat kem tuh. Nasib baik jadi urusetia ja.. Hahahah. Kayh. Nak pi sambung buat report Chemist. Esok tak pasai-pasai nak kena sound dengan cikgu pulak. Hehe



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome