Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Tiada Motif
Tuesday, 13 March 2012 | 05:58 | 0 Comment ?

Selasa. Pagi ni aku bangun lambat kot nak pi kelas tambahan kat sekolah tuh. Dengaq suara mama, "kakak bangun cepat tuh Syaza mai dah" hah tudia-tudia. Aku dok ingat aku bangun lambat dah. Tengok-tengok jam baru pukoi 7.10 something. Hah bukan aku yang bangun lambat, Syaza yang mai awai. Sunggoh la aku lupa. Kemarin dia ada bagitau aku ayah dia nak hantaq awai. Okeyh bersiap nak pi sekolah. Hari ni aku jadi budak sekolah biasa kayh. Berbaju putih aku hari ni. Haha. Saja test. Lama dah baju putih tuh dok tersangkut dalam almari tuh. Pi sekolah even cikgu pon tak cam aku (cerita pi lah) . Dak sebenaqnya aku bosan. Bila bosan-bosan macam ni mulalah aku nak mengarut. And suddenly aku teringat BFF aku dua orang nieyh. Lorh. Seriously aku rindu sangat hampa dua. Okeyh aku still ingat yang sorang nieyh. Dok sekelas dengan aku masa form 3. Kami mula contact semua kes nak pi jamuan kelas. Mulalah nak tukaq-tukaq no fon. And mulalah kami dua nak meqebeng. Okeyh, aku ni bila dengan orang yang aku tak rapat, mesti depa cop aku sombong. (macam mana takpa) Dak lagu nieyh. Hampa mai try rapat dengan aku tengok, baru tau perangai aku macam mana. (dah lari tajuk nieyh) Kami selalu jugak dok msg. And msg kami tuh memang msg yang merapu sangat-sangat. Bila nak diingatkan balik, aku gelak sorang-sorang. (takpayah nak heran sangat) Sampai lah satu hari tuh, dok msg macam mana taktau. tiba-tiba masing-masing dok berjanji nak jadi BFF. Aku suka ttime dia tidoq dalam kelas. Masa tuh melayan marker ustazah baling dekat dia. Jaga terus. Haha. Dok sat jadi balik :D .Aku ni nakal sebenaqnya. Aku suka dok kacau dia. Suka dok usik dia. Sorry yah sayang. Hahaha. Aku ingat lagi. Masa birthday dia last year. Aku send msg happy birthday dekat dia. Suddenly dia col aku. Dapat call free leteww (cakap dalam hati) Haha. Dan kami start meqebeng. (okeyh aku memang suka meqebeng. So? ada aku kesah? :D ) Hah sorang lagi. Taktau macam mana kami bole rapat. Dulu kami selalu hang out sama-sama. Tapi sekarang ni dah masing-masing sibuk kan. Hmmm. Apa-apa pon, aku rindu gila depa dua ketoi ni. Opss sorry. Depa dua orang nieyh! Yang sorang tuh bole la gagah kadang-kadang bole dok tersempak jugak. Yang sorang tuh pulak macam gone with the wind. Payah sangat nak jumpa. Even tersempak. Aduhai. Aku rindu hampa tau dak? Rindu sangat-sangat nieyh! Okeyh! just nak cakap. Kita tahun ni akan menghadapi exam yang akan menentukan masa depan kita. So, good luck lah dekat hampa dua nah. Aku sayang hampa. Muah muah ( cara orang mintak penyepak) 


"Friendship is a pretty full-time occupation if you really are friendly with somebody. You canít have too many friends because then youíre just not really friends."
"No love, no friendship, can cross the path of our destiny without leaving some mark on it forever."


* Dak weh, actually aku sangat bosan. (gemilang kendiri ada tak reti-reti nak ambik pi buat) Aku makin dekat nak SPM makin main-main aku nieyh! came on Sofia. Make your parents proud with you ( i wish to) 
* Aku taktau aku dk merapu pa nieyh! haha. Dah-dah jom nak pi layan Vanilla Coklat. Episod akhir hari nieyh! 



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome