Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Selamat Hari Jadi Kawan
Tuesday, 27 March 2012 | 05:06 | 0 Comment ?

Pagi tadi aku bangun. Check hanset mana tau ada msg ka apa ka kan. Tengok-tengok ada miscall dari Pait. "Awat ni tetiba ja dia col aku?" (heran) Bukan apa sebab selama ni dok msg ja. Tuh pun jarang msg. Aku pun hmmm. Pi sekolah, jumpak dia macam malas ja nak tanya. Buat don't know ja lah. Heran tak habih gih ni. Balik-balik sekolah aku terus online mana la tau kot dia online ka kan. Bukak-bukak dia tak online pun. Aku msg ja lah kot facebok tuh. Pas tuh aku tengok la wall aku yang semak tuh. Hahaks. Ada status dia

nak call sapa xtau...sapa guna nomot maxis.....
Hah dok perasan dah. Hari ni birthday dia ka. Maaf saya terlupa. Haha.

Okeyh buat kawan aku yang sorang ni. Aku ucapkan Happy Birthday, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. And yang penting, semoga berjaya dalam SPM yang akan datang nieyh!


baju colar putih tuh

HAPPY BIRTHDAY FAIZ WIDAN



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome