Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Perkhemahan Pengakap 2012
Saturday, 31 March 2012 | 06:28 | 0 Comment ?

Assalamuaikum... I'm back. Okeyh! Aku baru balik dari Kem pengakap dekat sekolah. FUhh letih tuh taktau nak habaq la kiqa (kedah piaww) Sat mai aku nak cerita one by one.

Actually aku malaih nak buat karagan panjang-panjang nak cerita pasai aktiviti kem tuh..
so, layan pictures ni ja lah noh


































* Okeyh. Malas nak cerita panjang. Teramat letih dah ni. Bayangkan, malam tidoq tak sampai 2 jam. Malam pertaman, baru nak teqelap, depa mai kejut nak buat aktiviti tengah pagi. Malam kedua, tidoq la 1 setangah jam. Fuhhhh. Puas la.. Aku pi sekolah pakat dok lena dalam kelas. Kayh ar! mAta pon dah tak berapa nak clear dah ni.



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome