Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Watikah Perlantikan
Sunday, 26 February 2012 | 05:04 | 0 Comment ?

salam semua. Okeyh! Hari ni ada majlis perlantikan watikah pengawas dekat sekolah. And cikgu dah pesan suruh pi sekolah awai hari ni. Yang aku pon semalam punya semangat. Tup-2 pagi tadi aku bangun dah pukoi 6.00. Hah atudia-atudia. Mana dengan baju tak iron lagi, jadual tak ikut lagi, tali kasut tak boh lagi ( saja nak bagitau kata aku basuh kasut :) ). Apa lagi aku, kalut la.. Pukoi 7.10 baru aku keluar rumah. BAguih sofia ni. Sampai-sampai sekolah

Syaza : saja la pon rumah hang jauh berbatu-batu nuh.

Me : kot la nak bagi salam dulu ka (kata dalam hati). Dak ni aku bangun lewat

then aku bergegas pi bilik pengawas nak ambik blezer. Then kami pun beratur. hmmmm.. zomething happen sebelum nak ambik watikah. Tapi aku malas nak ingat balik. Just forget about it. Lepas selesai semua, aku apa lagi, bawak keluar camera nak capture gambaq. Main purpose aku nak capture gambaq dengan adik Akmal. Dapat jugak la. Tapi gambaq beramai-ramai. Tak kesah la.. Asalkan ada sudah mencukupi :D

dari kiri : Amal, Syaza, Jiha, Sofia (me), adik Akmal, Dila, Fadh

Sofia and Dila
~tangan tuh abaikan

Amal, Syiqin, Sofia (me).. Eh! mana Syaza??

Sofia (me) and Syiqin




Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome