Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Part 4
Saturday, 25 February 2012 | 06:20 | 0 Comment ?

yeah. Hari ni just nak share. Hmmm.. Pagi mcm besa la kan got tuition. But today i wake up a little bit late.. Apa lagi aku.. Pecut moto tak mau-mau. Dah nama pon lambat. Sampai tempat tuisyen pon lambat la kan.. Hah. Kami pon masuk.. Dok sat Rifqi mesej Aida tanya kami tak pi tuisyen ka? La aku ingatkan dia perasan masa kami masuk tuh. Aku pon suruh Aida balas mesej dia dengan ayat ni "dak, kami kena pi sekolah. kami ada kem" Dok sat sir tanya sapa takmai hari ni? Rifqi pon bagitau sir. "3 orang students malik tak mai sir". Hmm.. Sir tak berapa nak dengar sebab dia dok layan busak chinese yg banyak tanya tuh :D pas tuh sir tanya Rifqi sekali lagi.

Sir : tadi you kata sapa tak mai?
Rifqi : 3 orang students malik sir.. Girls.. Depa kena pi sekolah ada kem.

yang kami ni dok dekat belakang dok gelak kih kih kih. tiba-tiba Rifqi kalih belakang. Dia terkejut tengok kami. Yang kami ni dok gelak punya gelak tak habih-habih lagi. Hahahaha.. Dok sat ja Rifqi mesej "sampai hati hampa buat kawan lama hampa macam ni noh. tak redha" (something like that la) hahahhaa... Memang kami 3 orang dok dekat belakang tuh gelak, gelak and terus gelak... Ok lepas tuisyen kami pi KFC. nak beli makanan nak bawak pi sekolah. sebelum pi sekolah tuh balik rumah aku sat nak ambik barang.

Papa : hah tuh nak pi ke mana pulak tuh.. nak pi pekan la tuh...
Me : atudia.. Tak larat nak pi pekan dah aih.. hahahah

pi sekolah terus.. dok tengok depa dok tengah cat. yang aku, Syaza dengan Amal serbu KFC dulu. maklumlah lapaq baru baik tuisyen.. seriously kelas kami macam tadika dah kami tengok. tapi  takpa. tak tension sangat nak belajaq. kami ada capture gambaq. tapi ada dalam phone Syiqin. nanti aku upload masuk sini. by the way, thanks la dekat kawan2 yang mai tolong tuh...

laju ja aku nak update blog sejak dapat connect wifi ni noh :P





Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome