Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Kem Pengawas 2012
Sunday, 12 February 2012 | 03:14 | 0 Comment ?

Assalamuaikum..... kalau jawab tanda dia sayang. kalau tak jawab dosa tahuuuuuuu (ayat copypaste)

Ehem ehem.. Nak cerita pasai kem pengawas tahun ni... Woahhhhhhh... Best gila.... Nasib baik la aku pi.. And kumpulan yang aku dapat memang sempoi!!!!! Azman  , Jiha , Fadh , Zaty , Amin , P'dot , Adik Akmal , Adik Aliff , Adik Syifa , Adik Aishah , Adik Tengku , Adik Alisa , Adik Wani , Adik Natasha , Adik Irfan , Adik Alya . Aktiviti - aktiviti yang kaunselor jalankan pun semua the best.. Yang paling best, no ceramah!!! So, tak ada orang yang akan terlena.... Heheh.. Tapi sayang, aku terlupa nak bawak camera.. Kalau tak boleh aku upload masuk. Hmmm.. tak pa lah..Apa-apa pun kumpulan kami dapat tempat kedua.. Pengalaman kat kem tuh memang tak boleh dilupakan.. The best!!! 



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome