Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

New Starting
Tuesday, 24 January 2012 | 02:58 | 0 Comment ?

Assalamuaikum. Kalau jawab tandanya sayang. Kalau tak jawab berdosa tau . (ayat copypaste)

Okeyh. First time update bagi tahun 2012. Damn! I am one of the 2012 SPM candidate. Ketaq dak weh? cangak lagi la tak ketaq. Nak luruh lutut-lutut dah ni. Hah tudia. Sampai tera tu noh. Dak la. Sapa yang tak takut ann kalau cakap pasai SPM. Dah la mama dengan papa letak banyak syarat gila dekat aku tahun ni. No faceboking,no bloggering,no twittering. Hah tudia. Aku merepek pa tak tau. Tetap bukak serupa tuh jugak. lagi active lagi ada ar. Tudia2. Tak padan dengan takut nak SPM. HAh.. Ni nak cerita pasai sekolah aku tuh. TRANSFORMASI sunggoh la noh. Semua sesi pagi tahun ni. Yang paling tak tahan. BAlik sekolah pukoi 2.50. Hah tudia... Pas tu kalau ada latihan rumah sukan pukoi 4.30 dah start. Entah apa-apa la. Nak stay pon Kantin tutop awai sangat. Kalau macam aku ni tak pa la jugak rumah dekat tu ja. Kalau yang rumah jauh tuh cena pulok?? Kesian kot dekat depa. GURU SAYANG MURID!!! kena paham. And aku tahun nie memang pack gila la kan. Berapa bnyak tuisyen aku ambik. Teruk aku duit pun teruk jugak ar. But, demi nak SPM. tahun ni ja ya papa mama. Yeah! This year no more persengketaan. Ni yang aku suka. Kalau semua berkawan baik macam ni kan baguih. Tak payah nak gaduh-gaduh. Buat teruk ja kan. Tapi bagi sapa yang masih rasa perlu berdendam tu. Go on lah. Sapa lah aku nak halang pon kan. okeyh lah. Tak tau nak merapu pa gih. Till then. Love you all <3



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome