Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

wedding feast preparation
Monday, 5 December 2011 | 23:19 | 0 Comment ?

minggu ni dekat rumah mak dak semua pakat dok sibuk buat preparation untuk wedding feast cousin-cousin aku. Kenapa cousin-cousin ?? Hah, mai cek nak cerita. Once upon a time.... Haish ~ what i nonsense about ? tak ~ macam ni , kenduri ni mak dak aku buat untuk anak laki dia dua sekali gus. Huh, I cannot imagine how it's gonna be .. Bukan apa , before this , I didn't have any opportunity to see this kind of wedding feast. I'm sure it gonna be an awesome and kinda amazing wedding feast. Bla bla bla... hurm ~ tak sabar aku nak tengok. Aku pun apa lagi ~ bermalam la dekat rumah mak dak aku ni. nak hulurkan pertolongan la katakan. (hulur la sangat) haish.. Awat cakap macam tuh. Berkerah tenaga , bersengkang mata dah ni (ada ka perkataan bersengkang ~ aku dengar depa dok kata ja).. Penat do!! It's ok !! Aku menolong dengan seikhlas hati ni. Seriously :D Aku nak tangkap gambar masa dok tengah buat preparation tu, tapi , dek kerana terlalu leka dok buat dok buat semua benda tuh , aku pon terlupa habis dah aih. It's ok , nanti aku update story untuk hari kenduri ek. Berapa hari ja lagi.. hehehe :D 



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome