Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Party Day
Saturday, 10 December 2011 | 03:45 | 0 Comment ?



Assalamuaikum. Kalau tak jawab berdosa , kalau jawab tandanya sayang (copy paste) hahaks..

Ok, baru terasa rajin nak update story untuk wedding feast cousins aku. Tak kisah la story ni dah berlalu berapa hari pon, aku nak update , aku punya suka ar. Yang you all sibuk pe hal ? Hahaha J Bukan tak boleh nak update on the spot , cuma lepas habih kenduri aku tuh memang aku letih sesangat. Otak pon tak larat berfungsi nak karang ayat apa dah. And , that is the right time for me to have some rest. Ha sudah ! Jadi aku update je lah hari ni. Asal aku ada update cukup ar ! (poyo sat) Malam sebelum wedding feast tu aku tidur dekat rumah mak dak (bukan malam tu saja , sebelum-sebelum tu pon aku dah tidur dekat rumah mak dak) Nak tolong siapkan apa yang patut lah (baguih sofia ni J) Pagi tu aku pun balik lah rumah. Nak bersiap la katakan. Hahaks. Dalam pukoi 11 Wawa sampai rumah aku then kami pun straight terus pi rumah kenduri. Ok , dalam post yang lepas kan aku dah kata , kenduri ni buat untuk 2 pasang pengantin sekali gus. Hah , ambik ko !! Tema ? Purple colour. Tapi aku tak dak nya nak pakai baju purple. Ikut suka hati aku ja nak pakai baju warna apa. Hehehe. Yang paling aku syok sekali Diera , Diena balik sini. Yeah ! Lama kot tak jumpa siblings tuh. Aku , Wawa , Diera , Diena , Tasha dengan Adila (kawan Diena) ditugaskan untuk bagi souvenir  dekat tetamu. Hahaks J Selain Wawa , Syaza dengan Amalina Fauzi pon mai jugak. Tapi depa 2 mai dengan parents masing-masing. So , depa tak stay lama-lama sangat lah. Hahaks Ok , dalam pukoi 2 macam tuh la , kedua-dua pasang pengantin sampai (bersastera la sat) Masa pengantin sampai tuh , pakat dok kalot capture gambar. Wawa pon tak ketinggalan la kan. J Haish , penat aku nak bercerita dengan lebih panjang. You all layan ja lah pictures yang kami capture ni. 






















Hah , dah puas tengok kami posing sakan time kenduri tuh ? Jangan dok kata kami poyo ka syok sendiri ka apa. Kami punya pasal la nak posing macam mana pon. Hehe. And jangan ingat kami dok posing tangkap capture gambar time kenduri tu ja. Not enough yet ! Hahaha. Dalam pukoi 5.00 macam tuh kami ikut pengantin yang si adik tu capture gambar outdoor kot. Best weh !! First time aku ikut pengantin pi outdoor (jakun sat) Hahaks. Tapi masa kami pi outdoor tu Diena tak join. Sebab dia ikut kawan dia tawaf Alor Setar. Biasa la , kawan balik Kedah sekali sekala ja , nak jugak keluar dengan kawan dekat Kedah kan ?  Jadi just aku , Wawa , Diera , Tasha dengan Adila ja lah yang join. Seriously best ! Kami pi outdoor kat mana ? Huh , rahsia lah weh ! Tapi kalau you all yang stay Kedah tengok pictures yang kami capture ni maybe you all boleh cam tempat tu. Gambar kami dengan pengantin ada dekat camera man tu. So , gambar kami kami yang termasuk dalam camera ni tak banyak la. But , seriously aku cakap , camera man tu sporting sesangat ! Kami posing pi la macam mana pon. Dia pon apa lagi “tangan buat macam tu , badan herot ke sini ke situ” Hahaks. Posing sakan kami pon. Malas nak story pepanjang. Ya lah kan. Aku ni bukannya rajin sesangat. Hehe J 






Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome