Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

My Birthday
Wednesday, 16 November 2011 | 21:20 | 0 Comment ?






i like this picture <3 sweet gituh


12.11.2011… Outing lagi.. nak sambut birthday aku yang ta tersambut2 lagi.. Dek kerana birthday aku masa kami tengah final year exam.. Mama ta bagi keluar sambut lagi waktu tuh.. Aku kan baik.. So aku pon dengar lah cakap mama.. (cannot go betoi) macam tuh pon bole.. Pas habih2 exam tuh apa lagi… on the spot.. mintak papa sponsor kek.. Nasib bek dapat.. Tengs my lovely papa.. Hah.. Kek ja lah yang aku termampu nak belanja kawan-kawan aku tuh.. Apa-apa pon.. Terima kasih lah buad kawan-kawan aku yang sudi sambut bersama aku.. Buad Amal Malyn, Syaza, Syiqin, Ezaty… Tengs untuk present yang hampa bagi dekat aku.. Love you all so much <3.. Buad Wawa pulak.. tengs sebab teman aku pi beli kek.. Hehehe.. first kami pi lepak pak hainan.. mana lagi.. situ lah tempat yang strategic sikit.. Bole lah gagah.. Pas tuh apa lagi.. Karaoke kan… Enjoy sakan lah hari tuh.. mana tau kod-kod lah last outing.. Pas karok.. kami pi star parade.. nak men bowling.. Masa dekat star parade tuh just ada aku, Syaza, Wawa, Syiqin, Amalina, Aiman, Pait… Apa-apa pon makan dulu.. Lapar kod… Lepas makan serbu tempat bowling.. Men lah kami empat orang ja.. Pas tuh kami pon balik.. memang best ar outing hari tuh.. Terbaik.. Kwan-kawan, Aku sayang hampa semua.. Tengs for everything yeah!!! Aku tatu kenapa.. but seriously larh yerk… tahun nie baru aku tau.. Apa rasanya apabila dihargai oleh kawan-kawan aku.. Maybe tahun-tahun sebelum nie aku Cuma tau nak enjoy ja dengan kawan-kawan aku. Tapi tahun nie aku faham apa erti sahabat yang sebenarnya.. Apa-apa pon… Kawan-kawan aku memang kawan-kawan yang terbaik.. BFF aku memang BFF yang terbaik!!! That’s why aku sangat-sangat menghargai hampa semua.. Kalau aku terkasar kata ka dekat hampa.. Aku mintak maaf lah.. Semua tuh Cuma sekadar nak melawak ja.. Bagi sesiapa yang terasa.. Aku mintak maaf.. Aku ta sekejam tuh nak kata dekat hampa macam-macam.. Apa yang kuaq dari mulut aku tuh just sekadar nak melawak ja dengan hampa. So janganlah terasa hati pulak noh.. Nak mintak maaf siap-siap lah sebab hari nieyh hari last aku mai sekolah.. Lepas nie cuti tatau bila pulak nak jumpa.. Yang pasti maaf nie ikhlas dari hati. Bukan saja nak buad ayat pasrah.  Aku serius nieyh!! Buad sesiapa yang aku terbebai ka termarah ka tergeram or even terkutok dye.. I’m so sorry.. Let’s by gones be by gones lah yerk… Aku malas nak ingat dah.. Buad sesiapa yang ada terbuat salah apa-apa ka dekat aku.. Aku maafkan.. Sapa lah aku nak dendam dengan hampa.. Aku nie bukan jenis yang simpan dalam hati.. Aku ta ambik kesah pon… So, buang yang keruh ambik yang jernih..


kat bowling


dua orang mamat nieyh ikod kami pi main bowling.. aku kalah dengan depa.. ARGH~~



dan lagi capture gambaq dalam bilik karok tuh ~


aiman~ ayu aih


muka tengah bebai dekat seseorang~ abaikan ~


weh.. awad muka hg macam tuh??

with my birthday cake <3

hah, tudia.. dapat makan kek birthday sendiri~ nikmat ~~

cik kak yang tengah tuh tinggi ngat aih :P

mamat mana yg dok seblah aku tuh?? tiba-tiba ja

tudia.. mic ta bole lepaih


mochacino~~

Alolo.. so sweet <3

awad jadi macam tuh??

Ayunya Malyn :D


peace yo :D

hah tudia.. menyanyi ta ingat ke dunia dah aih :D


p/s : aku ta susun atur dah aih gambaq2 nieyh.. hohoh


*hah tudia.. mengarut panjang aih.. hahah.. Apa-apa pon.. Nieyh ada pictures yang kami sempat capture.. Malaih nak boh semua.. Sikit jadi lah noh.. bole kod tera tuh???



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome