Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Spechless
Monday, 10 October 2011 | 00:33 | 0 Comment ?


 Setelah difikirkan balik kan.. kalau tada problems msti ta lengkap ar hidup kita nie an.. maklomlah.. I’m just an ordinary  human. Like other’s.. Everybody makes mistakes. That’s why for me my life iss just like a piece of cake ( secret recipe  :D ).. when it taste delicious I gonna be happy.. when it taste horrible.. em.. Soo sad..  Tapi cita aku nie len lar pulak. You know what?? In this year, a lot of horrible problems happened to me.. First with my  BFF. Dgn **tut** pon ada kot. H, Ok!! Maybe I’m just SS.. Then dgn BUSH HEAD. Dgn our beloved principal pon ada jugak. Tapi maybe dye ta cam aku lar kot.  Hahaha:P  ta bley lupa aku hari tuh.. mmg makan dalam gila time mummy ckap dkt assembly. Ta kisah lar sebab aku dgn kawan-kawan  yg menyebabkan perkara tuh berlaku. Yg aku cannot go gila-gila nie sebab aku kena kutok @ fitnah dgn si BUSH HEAD aka DRAMA QUEEN yg suka perasan diri dye baguih tuh  … Argh!!!! Mmg aku geram tahap DEWA ar an.. Bengong punya olang.. Nak kata bengong pon ta.. Dok kelas atas.. Nak kata pandai pon ta bley.. Cause nak cakap ta pkiaq guna otak.. Stail pkiaq guna pala lutut nieyh cannot go ar baq hang!!!! Aku kenai dye nieyh lama lar jugak.. Just kenai macam-macam tuh ja.. Ta penah terfikir langsung nak kawan rapat dgn dye.. sbb aku tau perangai dye macam mana.. aku tau lar peqangai aku pon bukan baik tera mana sangat.. But if compared my behaved with her behaved.. emm.. Ttttuuuutttt.. Nothing to display … Stail depan cakap len belakang mengutok.. faham-faham sendiri larh.. nie bukan panggil talam dua muka dah.. Talam bermuka-muka.. Ada tera 40 muka.. Hahaha..  Cita dye mmg complete ar.. dari starting sampai climax mana hala sampai penutup semua cukop. Ada displacement, velocity, mass, weight, voltan , volume semua ckop… Cuma tada gills filament dgn lamellae ja.. ( apa aku merepek nie???) Cita dye macam nieyh… Dye ta puaih hati kat sorang  insan nieyh.. nama dye **tut**.. tatau kes apa yg dye ta puas hati sangat tuh?? Nak dijadikan cerita pulak si **tut** nie rapat dgn aku.. So, dye nak lar memecah belahkan group kami.. Sorang  demi sorang dye nak kacau.. Tp dek kerana geng aku semua pakat ta caya kat dye.. Sorang pon ta termakan fitnah dye tuh.. kami buat don’t know lg ada ar… Tobat kawan bengang tahap gaban dah.. Hohohoh :D  Time aku dengar cita tuh aku geram + nak teriak + nak tergelak.. hahahaha… orang cerdik serupa dye tuh macam tuh larh, ta bley nak kata pa dah… Kalau aku dok ingat-t balik kan..  Aku bley gelak sowang-sowang kot.. hahahha… Hoiii!! Kalau nak bohong tuh pon pada ar weh!!! Hang pi cita kat kawan aku. Pas tuh hang siap pesan kat dye jgn dok cita kat aku… What a nonsense thing lar derr!!!! Nonenonenone :P Pas aku dengaq hura-hura tuh.. Aku pon apa gi.. Terus jadi benci at hg.. hg tau ark??? Aku benci hg + anti gila ngan hg la ni.. Sekali aku dah benci jgn harap hg bley dok mai buat bek ngan aku lagi!!! Lately dok mai buat bek ngan aku. Mmg aku ta layan ar..  Sapa suruh hg cari psai sngat ooiiiii?????? You know what??? Aku mmg dah lama ta suka hg. Tambah pulak hg dok buat hura-hura pasai aku.. Argh2!!!! Double Triple Squre Cube semua cukup ( secubit rahsia secukup rasa) lebih kurang macam tuh larh…. Benci lar weh!!!! Kalau aku tau lar kan nak jadi mcm tuh dah lama aku get lost pi sekolah len.. tenang hati aku. Kawan baru pon dapat.  Memandangkan dah tada sapa yg nak ambik berat pasai aku. It’s only I’m the one who always concern about them.. mana sakit hati pon. Hati orang nie aku nak kena jaga. Hati orang tuh aku nak kena jaga.. habis tuh hati aku sapa pulak yg nak tolong jaga.. Errrrr.. (cannot go lar der )mentang-mentang aku nieyh stail buat don’t know ja.. orang buat apa pon aku buat don’t know ja.. You want to  take advantage on me larh??? Oh No!!! Hello????? Hg sorang ja ada hati ngan perasaan??? Hg sorang ja bley dok feeling2 nieyh??? Oh plezzz lar weh.. oh2… Aku buat don’t know tuh Nampak jahat lar??? Hg dok buat fitnah sana sini tuh nampak sangat2 baik lar kononnya yer??? Tada sapa nak caya at hg dah cek ooiiii!!!! Orang caya kat hg.. Hg bley dok pijak pala orang balik..  What kind of human lar hg nie??? Semua benda yg hg dok fitnah semata-mata nak tutup kesalahan @ kekhilafan hg.. Nak habaq dekat semua orang kata hg ja yg betoi?? Orang len semua salah.. orang len semua sembang mohong?? Oh2… I know.. I know… hg kan ta sembang mohong?? Hg kan ta suka fitnah orang??? Hg kan baik?? Hg kan segak??? Hg kan pandai??? Ye larh tuh?? Sapa yg still dok caya kat dye tuh mmg aku tatau larh nak kata pa dah. Pandai-pandai hampa sendiri larh pkiaq sama ada dye bley percayai atau sebaliknya. Pandai-pandai hampa larh pkiaq sendiri.. Hampa besar dah.. pkiaq  sendiri lar  ek???  Renung-renungkanlah.. dan selamat beramah.. :P


p/s :  aku bukan saja-saja nak buat cerita sekadar untuk mencari kontroversi yer!!! Aku dah penah kena sekali.. cukuplah sekadar sekali tuh saja aku terkena.. wau hebat!!! Hahaha… lega dapat cita abih semua isi kandungan yg terkandung nieyh.. Finally meletup jugak bom nieyh yer??? Hahahah .. Penat karang.. Saja lar aku rajin.. Aku kan suka mengarang?? ( cannot go )bukan tujuan untuk karangan lar.. Buat apa aku nak buat karangan dalam nieyh sedangkan buku karangan aku yang kerja berkurun pun aku ta buat + ta hantaq lg???  just untuk sharing-sharing jew… Dek kerana hormone aku ta berapa nak stabil sejak dua menjak nie..kerja nak marah orang ja.. maybe sbb stress.. KERJA KURSUS AKAUN .hahaha.. Kantoi lar aku ta hantaq keja buku karangan lama mana dah :P



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome