Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

We Gonna Miss You Teacher
Monday, 18 July 2011 | 04:24 | 2 Comment ?



Assalamuaikum warahmatullahi wabarakatuh…. Anyeonghaesayo. Ni hao ma?? De cite skit nieyh. It’s about the new school next to my school larh. Argh.. Geramnya. Dah ar kawan-kawan aku dah banyak kena pindah pi sekolah tuh. Cikgu yang mengajaq kat kelas aku pon kena pindah jugak. Argh. Ta suka ta suka ta suka tau….. Benci gila!!!!!!! Aku ingat lagi. Masa tuh hari Khamis, 14 Julai 2011. Macam besa. Lepas assembly waktu PNP akan bermula. Masa tuh masa pertama masa CHEMISTRY. Aku dengan Malyn lambat sikit naik kelas. Tersempak dengan teacher ISMAHANIM. Kami pon naik ar sekali. Heran jugak aku. Tenok teacher naik kelas ta bawak apa-apa buku pon. Naik-naik kelas, aku pon serbu ar pi duduk tempat aku. Letih naik tangga. Out of the blue, muka teacher tukaq jadi sedih . Dok senyum elok-elok tadi. Aku pon heran kenapa. Dok sat, teacher bagitaw. Dye kena transfer pi sekolah belakang. Air mata teacher dah dapat dilihat. Oh no!!!! hati aku tertanya-tanya, sapa yang ajaq kami CHEMISTRY lepas nie. Teacher ISMA gtaw cikgu Hajar akan ganti. Tapa ar. At least da cikgu ganti. Aku nie dok rasa macam nak teriak pon ada. Sedih gila waktu tu. Dengan tenok teacher teriak. Oh no!!!! Classmate aku, geng-geng Syiqin semua dah teriak. Syiqin teriak paling teruk. Bersabarlah Syiqin. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan. Then, hari ni, ada majlis perpisahan untuk cikgu-cikgu yang nak kena transfer pi sekolah belakang tuh. Masa teacher Isma ambik hadiah, dye dah teriak. Aku nieyh dengan tenok dye teriak,teacher Farah pon teriak, apa gi, nak terkuaq jugak ar air mata aku time tuh. Aku dok tahan ja tamau bagi orang len Nampak. Hahahah. Waktu last sekali masa Chemistry ari nieyh. Teaher Isma tamau masuk. Pujuk punya pujuk. Dye kata dye akan masuk dengan 1 syarat. Kami tak bley teriak. Ok teacher. Demi teacher. Teacher pon masuk ar. Dye cerita something. Argh. Aku malas nak karang dah. Huhuhu. Before dye kuaq, kami semua pi serbu salam dye. Then bagi card yg kami buat special untuk teacher. Teacher buka tenok dye terharu lar kot an, sampai kuaq air mata. Penat ooo masa Math kami dok kalut buat card tuh. Cooperation from my classmate was highly expected. Aku memang salute ar kat hampa semua. Hampa semua memang terbaik ar.. tengsss hampa semua. Sayang hampa.  To you my beloved teacher, PN ISMAHANIM, I wish u all the best at the new school. Terima kaseh atas jasa yang telah teacher curahkan kepada kami semua. Jasamu amat dikenang. Sayang teacher. To all my friends who was transferred to new new school to, I wish u all good luck and all the the best in your study. I LOVE YOU ALL DAMD MUCH J



Semua nieyh gambar-gambar yang sempat capture

Tengah kalut buat card















Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome