Nursofia Nasarudin
♡ phiaa ♡
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Homework , homework and homework!!!!!
Tuesday, 5 July 2011 | 04:41 | 0 Comment ?




Homework3!!!! Dah pening pala dok pkiaq pasai homework. Buat tak pernah kata nak abih. Yang paling teruk PHYSICS. Keja yg lama mna dah aku tinggai. Tadi aku ikowt Wawa dgn Cik Yah pi belajar PHYSICS dekat kak Suaidah. Tengs Kak Suaidah. Nama pa tataw. HahahahaJ AKAUN pon sama ja. Lama mana dah aku tinggai ta buat. Tadi cikgu bagitaw hari Ahad dye nak kutip hantaq dekat our beloved principal. HehehehehJ Whatever larh. Hari ni dekat sekolah serius aku tada mood nak study. Kuang3!!! Cikgu dok ajaq dekat depan aku dok merebang kat belakang. Apa nak jadi dengan aku ni. Maybe aku still ingat yang tahun ni honeymoon year bagi aku kot noh. Ta boleh jadi ni. Kalau tahun ni aku dah lingkop, tahun depan double lingkop la aku. Kayh ar. Out dulu. Bubye 



Older Post . Newer Post

Daisypath Anniversary tickers

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Sofieya Nasarudin
Best View in Google Chrome